Γιώργος Γεροντιδάκης: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει παντρευτεί τη σύντροφό του - «Δεν κρύβομαι για τίποτα»
NewsroomΟ Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει παντρευτεί τη σύντροφό του, αλλά και στη συγκατοίκησή τους.
«Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία». Και συμπλήρωσε: «Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο και δεν κάθομαι να φοράω γυαλιά για να μη με αναγνωρίζουν».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη συγκατοίκηση με τη σύντροφό του: «Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν».
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο