Lifestyle|23.12.2023 15:00

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το διαζύγιο και τα δικαστήρια έχουν μαυρίσει την ψυχή μου»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ αλλων μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το διαζύγιό του.

«Τα δικαστήρια και το διαζύγιο έχουν μαυρίσει λίγο την ψυχή μου. Υπάρχουν φάσεις που με έχει πάρει πολύ από κάτω, προσπαθώ όμως να πατήσω πάνω σε αυτή την οικογένεια των Onirama και στη μουσική και στην αγάπη που δεχόμαστε τόσα χρόνια από το κοινό, που είναι πολύ σημαντικό και όμορφο πράγμα. Την ψυχή μου τη βοηθάω με υπομονή, με βαθιές αναπνοές» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Δεν έχει σταματήσει η ένταση. Έχω δει πολλά διαζύγια να είναι όντως πολεμικά. Δεν μου επιτρέπεται πια να πω πολλά για τα θέματα αυτά. Το θέμα είναι να προχωράμε, έχω δυο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά μου σε υλικά αγαθά, πραγματικά, τα έχουν όλα και παραπάνω ίσως κάποιες φορές από όσα πραγματικά κρίνω ότι θα έπρεπε να έχουν. Σε άλλα επίπεδα προσπαθώ να έχουν και τα υπόλοιπα, είτε αυτό λέγεται ασφάλεια, είτε λέγεται αγάπη, είτε λέγεται στήριξη. Το αν γίνεται με διαφορετικούς τρόπους, αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες».

«Σκεφτόμασταν ότι ίσως δεν έπρεπε να χωρίσουμε για τα παιδιά»

Παράλληλα, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» απάντησε στην ερώτηση αν θα προχωρούσε σ' έναν δεύτερο γάμο. «Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό. Σκεφτόμαστε ότι ίσως δεν έπρεπε, δεν είναι το σωστό, πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, τι θα γίνει. Πλέον, γνωρίζοντας, βλέποντας, και μιλώντας με ανθρώπους, σχεδόν 7 στα 10 ζευγάρια παίρνει διαζύγιο.

Νομίζω ότι δε θα παντρευόμουν ξανά. Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντική μέσα από αυτή τη σύνδεση και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου. Η ουσία είναι στην πραγματική συνύπαρξη δυο ανθρώπων, οι οποίοι βοηθάνε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον χωρίς να τον εγκλωβίζουν και μέσα από αυτή τη σύνδεση προκύπτουν παιδιά, θα την ολοκληρώσουν» δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Oniramaτραγουδιστήςειδήσεις τώραΘοδωρής Μαραντίνηςδιαζύγιο