Lifestyle|24.12.2023 11:50

Προβλήματα με τη δικαιοσύνη έχει η Cardi B και ο Offset: Μηνύθηκαν για απλήρωτο ενοίκιο και υλικές ζημιές

Newsroom

Η Cardi B και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Offset φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, αφού κατατέθηκε μήνυση προς το πρόσωπό τους, για απλήρωτο ενοίκιο και πρόκληση «σημαντικών» ζημιών στο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο νοίκιαζαν από τις αρχές του 2022.

Τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αναφέρουν ότι τόσο η Cardi Β όσο και ο Offset εγκατέλειψαν το πολυτελές σπίτι τον περασμένο Οκτώβριο χωρίς καμία προειδοποίηση, αλλά και χωρίς να έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους. Οι δύο καλλιτέχνες φέρεται να μην έχουν πληρώσει μέρος ενοικίου και κοινόχρηστα.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, το πρώην ζευγάρι άφησε πίσω του σημαντικές υλικές ζημιές. Μεταξύ αυτών, σπασμένα έπιπλα, τρύπες στους τοίχους και μόνιμες γρατζουνιές στο πάτωμα. Το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών αγγίζει τα 85.000 δολάρια.

Χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Η είδηση της αγωγής έρχεται λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση του χωρισμού τους. Η Cardi B, κάνοντας ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους 169 εκατομμύρια ακολούθους της ότι είναι πλέον ελεύθερη εδώ και λίγο καιρό.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν ήξερε πώς να το πει στον κόσμο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι εκείνη και ο επίσης 31χρονος μουσικός είχαν προβλήματα εδώ και καιρό. «Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκια, ανοιχτή», είπε η Cardi B και πρόσθεσε: «Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή. Είμαι ενθουσιασμένη».

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2020 έπειτα από φήμες για απιστία. Η Cardi B και ο Offset έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο παιδιά, την 5χρονη Kulture και τον 2χρονο Wave.

τραγουδίστριαειδήσεις τώραCardi BΜπέβερλι Χιλςενοίκιο