Lifestyle|27.12.2023 21:19

Απρόοπτο στον ραδιοφωνικό αέρα: «Δεν μπορώ τον βλάκα τον Μαραβέγια», είπε ο Λαμπρόπουλος... στον ίδιο τον Μαραβέγια

Newsroom

Απρόοπτο συνέβη στον ραδιοφωνικό αέρα κατά τη διάρκεια της στήλης «Kounavision» με παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Εκεί οι ακροατές τηλεφωνούν στην εκπομπή και ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και ο ραδιοφωνικός παραγωγός τους κρίνει με χιούμορ.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος πάντως έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν επιθυμεί να ακούει τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια στην εκπομπή.

Ωστόσο, σίγουρα δεν περίμενε ότι ο τραγουδιστής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και τραγούδησε μια σειρά από κομμάτια του, όπως το «Δεν ζητάω πολλά», αλλά και το «Λόλα», με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να δυσανασχετεί.

«Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση; Ακούς πρώτη φορά την εκπομπή; Έναν όρο έχω θέσει. Όχι Μαραβέγια στην εκπομπή πρωί πρωί. Πες μου κάτι άλλο πρωί πρωί, δεν μπορώ άλλο με τον βλάκα», είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Πήγε να το... σώσει

Όταν στη συνέχεια, οι ακροατές τον ενημέρωσαν με μηνύματα πως πρόκειται για τον ίδιο τον Κωστή Μαραβέγια, εκείνος προσπάθησε να το «σώσει» λέγοντας πως «κάνει πλάκα με καλλιτέχνες που θαυμάζει».

«Είσαι ο αγαπημένος μου Κωστή»

«Είσαι ο αγαπημένος μου Κωστή. Για μένα ο Μαραβέγιας είναι μέσα στους 5 καλύτερους καλλιτέχνες, δώστε του ένα δώρο», είπε γελώντας.

Δείτε το βίντεο

ειδήσεις τώραΚωστής ΜαραβέγιαςΦάνης Λαμπρόπουλοςραδιόφωνο