Lifestyle|28.12.2023 12:00

Cher: Στα δικαστήρια με τον 47χρονο γιο της - Ζητάει να ελέγχει τα οικονομικά του

Newsroom

Η Cher δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον γιο της, Elijah, να παίρνει σωστές οικονομικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή... έτσι η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός κατέθεσε αίτηση για κηδεμονία ώστε να ελέγχει την πρόσβαση στα χρήματά του.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη, η Cher ισχυρίζεται ότι ο 47χρονος γιος της είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους δικούς του οικονομικούς πόρους λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Σύμφωνα με το TMZ, τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο Elijah δικαιούται τακτικές πληρωμές από ένα καταπίστευμα που είχε συστήσει ο αείμνηστος πατέρας του, ο θρυλικός μουσικός Gregg Allman, αλλά η Cher ανησυχεί ότι τα χρήματα θα πάνε αμέσως σε ναρκωτικά και όχι σε βασικές βιοτικές ανάγκες.

Πότε θα γίνει το δικαστήριο

Η διάσημη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι η ίδια, ως μητέρα του Elijah, βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να αναλάβει τη θέση του κηδεμόνα και σημειώνει επίσης ότι δύο από τα αδέλφια του Elijah την έχουν προτείνει για ν' αναλάβει το ρόλο αυτό.

Αφήνει, επίσης, αιχμές κατά της εν διαστάσει συζύγου του γιου της, Marieangela King, η οποία, όπως λέει, υπονομεύει τις προσπάθειες του Elijah να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται για την ψυχική του υγεία και τη χρήση ουσιών. Το δικαστήριο όρισε ημερομηνία ακρόασης για τις 6 Μαρτίου 2024, για να αποφασιστεί αν η Σερ θα λάβει την επιμέλεια.

Η απαγωγή

Η κατάθεση, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το «The Blast», έρχεται τρεις μήνες αφότου το Page Six ανέφερε ότι η Cher προσέλαβε μια ομάδα ανδρών για να «απαγάγει» τον Elijah από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, με τις «μεγαλύτερες και καλύτερες δυνατές προθέσεις» ώστε να του προσφέρει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Η «απαγωγή» έγινε ενώ ο Elijah βρισκόταν σ' ένα ξενοδοχείο, προσπαθώντας να «σώσει» το γάμο του με την εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε το 2013. Η Cher πριν μεταφέρει τον γιο της σε κλινική αποτοξίνωσης, ο ίδιος ζούσε με την King χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην κατοικία τους, στο Beverly Hills, όπως είχε αποκαλύψει τότε πηγή στο Page Six.

«Είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος μουσικός»

«Ο Elijah είναι ένας τόσο υπέροχος τύπος» είπε ένας στενός φίλος της Σερ στο Page Six. «Εχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ της μητέρας του και είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος μουσικός. Είμαι σίγουρος ότι έχει τους δαίμονές του -όλοι έχουμε- αλλά είναι κρίμα ν' ακούω όλα αυτά, καθώς τα πήγαινε τόσο καλά» πρόσθεσε. 

Στο παρελθόν, ο Elijah είχε παραδεχτεί στη Daily Mail ότι πάλευε με τα ναρκωτικά, ενώ κάποια στιγμή έπαιρνε παυσίπονα, κάπνιζε ηρωίνη και έπινε πολύ.

Cherειδήσεις τώρατραγουδίστριαδικαστήριοναρκωτικά