Lifestyle|28.12.2023 13:39

Ariana Grande: Σοβαρεύει η σχέση της με τον ηθοποιό Ethan Slater μετά το διαζύγιό της

Newsroom

Σοβαρεύει όλο και περισσότερο η  σχέση της Ariana Grande και του Ethan Slater. Αν και ο καθένας διατηρεί ξεχωριστή κατοικία, είναι μαζί συνέχεια. Μάλιστα, πηγές αποκαλύπτουν στο ΤΜΖ ότι οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Νέα Υόρκη

Εκτός από το κοινό ενδιαφέρον για την υποκριτική, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου σε σημείο που προτιμούν να περνούν χρόνο μαζί ως ζευγάρι από το να κυκλοφορούν σε ακριβά εστιατόρια. 

Πηγή αποκαλύπτει ότι η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Αγγλία στις αρχές του επόμενου έτους για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Wicked». Ωστόσο, δεν είναι ακόμα σαφές αν θα πάει ο Ethan μαζί της. Εκείνος εχει μια υποχρέωση στο Broadway, όπου πρωταγωνιστεί στο «Spamalot».

Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι φαινόταν αρχικά να προσπαθεί να κρατήσει το ειδύλλιό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλα πλέον δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ειδικά τώρα που η Ariana Grande έχει οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ.

διαζύγιοτραγουδίστριαΑριάνα Γκράντεειδήσεις τώρα