Lifestyle|28.12.2023 14:00

Danny Masterson: Σε φυλακή της Καλιφόρνια για τον βιασμό δύο γυναικών - Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του

Newsroom

Ο Ντάνι Μάστερσον (Danny Masterson) εισήχθη στις κρατικές φυλακές North Kern και το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του. Στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός του «That '70s Show» φοράει πορτοκαλί ενδυμασία και δεν φαίνεται καθόλου ενθουσιασμένος με την εξέλιξη της υπόθεσής του. Τα μαλλιά και τα γένια του έχουν μακρύνει αρκετά, ενώ το ύφος του είναι αρκετά σοβαρό και λυπημένο. 

Τον Ιούνιο, ο Μάστερσον καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο γυναικών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το 2003. Τον Σεπτέμβριο, ένας δικαστής τον καταδίκασε σε 30 χρόνια κάθειρξη. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν μπόρεσε να καταλήξει σε ετυμηγορία σχετικά με καταγγελία του Νοεμβρίου του 2001, που αφορούσε σε πρώην σύντροφό του.

Μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας

Ο Ντάνι Μάστερσον, ήταν παντρεμένος με τη Μπιζού Φίλιπς από το 2011. Η ηθοποιός και μοντέλο, όμως, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τις εβδομάδες που ακολούθησαν. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα στο απόγειο της φήμης του, όταν πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ στην ρετρό σειρά «That ’70s Show», η οποία παιζόταν στο Fox TV από το 1998 μέχρι το 2006. Ο ηθοποιός και DJ συνεργαζόταν ξανά με τον Κούτσερ στο western sitcom «The Ranch» του Netflix.


Όταν αποκαλύφθηκε ότι το τμήμα του Λος Άντζελες διεξήγαγε έρευνα εις βάρος του, τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με την Guardian, η είδηση δεν είχε άμεσες επιπτώσεις στην καριέρα του Μάστερσον. Αργότερα, όμως, την ίδια χρονιά, μετά τον «σεισμό» που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, οι σεναριογράφοι της σειράς τον «έβγαλαν εκτός».

Ο Μάστερσον στηλίτευσε την ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ που οδήγησε στο να χάσει τη δουλειά του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές ότι η ιδιότητά του ως μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας δημιουργούσε αρνητικό κλίμα εις βάρος του. Όπως αναφέρει το BBC τα θύματα έχουν αφήσει στις καταθέσεις τους σαφείς αιχμές για τις πρακτικές της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, λέγοντας ότι μετά τις καταγγελίες για τον βιασμό τους τις παρακολουθούσαν, τις απειλούσαν και τις φωτογράφιζαν παρά τη θέλησή τους. Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντάνι Μάστερσον κρατούνταν στη φυλακή της κομητείας του Λος Αντζελες.

ηθοποιόςγυναίκαφυλακήβιασμόςΝτάνι Μάστερσονειδήσεις τώρα