Lifestyle|06.11.2018 09:17

Τα ζώδια της Τρίτης (6/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόµα στον Ζυγό και καλό θα είναι να εκµεταλλευτείς τη θετική επιρροή της στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα επιλέξεις να έχεις την ησυχία σου. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως η ήµερα δεν είναι κατάλληλη για οικονοµικές διευθετήσεις.

Ταύρος

H ηµέρα µπορεί να ξεκινήσει µε αρκετές δουλειές καθώς η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού αποφασίζει να κάνει θεαµατική έξοδο! Οσο περνάει η ηµέρα θα αρχίσεις να χαλαρώνεις καθώς το µεσηµέρι θα περάσει στο Σκορπιό. Η αντίθεση µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

∆ίδυµοι

Καλό θα ήταν να εκµεταλλευτείς τις πρωινές ώρες για συναντήσεις ή µια βόλτα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις! Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να παρατήσεις ηµιτελή αυτά που έχεις να κάνεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού και στο µυαλό σου βρίσκονται δουλειές που σχετίζονται µε το σπίτι. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δώσει ευκαιρίες για να ανέβεις ψυχολογικά. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως µπορεί να φτάσει στα αυτιά σου κάποιο νέο που θα σε εκπλήξει.

Λέων

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού χρειάζεται επικοινωνία και επαφές µε κόσµο! Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δηµιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να κάτσεις σπίτι. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο µπορεί να σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελµατικό ζήτηµα.

Παρθένος

Σήµερα που η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόµα στον Ζυγό, εκµεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο σού λέει να προσέχεις τις αντιδράσεις σου και να µη βιάζεσαι.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόµα στο ζώδιό σου τονίζοντας τα θέλω και τις ανάγκες σου. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα θυµηθείς πως έχεις κάποιες οικονοµικές εκκρεµότητες. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού, σου δηµιουργεί ανησυχία ακόµα και για απλά ζητήµατα. Το µεσηµέρι θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις πως ξαναβρήκες τον εαυτό σου. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης θα σου πει κάτι το οποίο θα σε εκπλήξει.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού και αυξάνει τον αλτρουισµό σου. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό δηµιουργώντας σου την ανάγκη να αποτραβηχτείς από δουλειές και φιλικές συναντήσεις προκειµένου να χαλαρώσεις. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο µπορεί να αλλάξει κάτι στο ηµερήσιο πρόγραµµά σου.

Αιγόκερως

Η ηµέρα ξεκινά µε αρκετά επαγγελµατικά ζητήµατα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού και δεν σε αφήνει να τα παραβλέψεις. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως ένα αισθηµατικό σου θέµα θα σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Σήµερα είναι πιθανό να σχεδιάζεις µια εκδροµή καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και την προσοχή σου θα τραβήξει ένα επαγγελµατικό ζήτηµα. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανόν να µεταφέρεις τα νεύρα από τη δουλειά στο σπίτι.

Ιχθύες

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Ζυγού σού δηµιουργεί ανησυχία σχετικά µε κάποιο οικονοµικό ζήτηµα. Το µεσηµέρι θα περάσει στον Σκορπιό και θα συνειδητοποιήσεις πως έσκασες αρκετά για πράγµατα που δεν χρειαζόταν. Η αντίθεση µε τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως µια τυχαία συνάντηση θα σε εκπλήξει.

ζώδια