Lifestyle|29.03.2019 13:13

Βασίλης Καρράς στο OPEN: Οι τρεις απαγωγές και το τραγούδι που δεν λέει ποτέ live (vid)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Ο Νίκος Κοκλώνης προσκαλεί το κοινό στο πιο κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 20.00 στο Open TV. Αγαπημένοι καλλιτέχνες που έχουν διαγράψει μια μακρά και πετυχημένη μουσική διαδρομή, έρχονται στο «It’s Show Τime» και υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ξεχωριστή βραδιά, με πρωταγωνιστή τη μουσική, τις διαχρονικές επιτυχίες και την αυθεντική διασκέδαση.

Ο μοναδικός Βασίλης Καρράς έρχεται στο στούντιο με την πολυμελή ορχήστρα του, ξεσηκώνει το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του και αποκαλύπτει στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από την προσωπική του ζωή για τις οποίες δεν έχει μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα, ξετυλίγοντας παράλληλα 40 χρόνια μιας λαμπερής μουσικής διαδρομής.

Ωστόσο, ο Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει πως έρχεται σε δύσκολη θέση όταν του ζητάνε οι θαυμαστές του να πει το τραγούδι «Δημήτρη, χάνομαι». Πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι κρύβεται μια δυνατή ανθρώπινη ιστορία. Το έγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Πάνος Φαλάρας έπειτα από επιθυμία του ίδιου του γνωστού τραγουδιστή και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο «Γύρισε». Είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καλού του φίλου Δημήτρη Καραηλία, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, ο Βασίλης Καρράς δεν έχει ξεπεράσει το χαμό του αγαπημένου του φίλου και, όπως αποκάλυψε στη βραδινή εκπομπή του Open TV, είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν κάνει το χατίρι των θαμώνων όταν του ζητάνε να το τραγουδήσει καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. 

Παράλληλα, δεν έκρυψε πως το τραγούδι «Όταν τα χρόνια σου περάσουν» το αφιερώνει στην αγαπημένη του σύζυγο. Η Χριστίνα Καρρά όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατήσει μία στάση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σύμφωνα με αυτούς που τη γνωρίζουν είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα και δεν λείπει από το πλευρό του Βασίλη ακόμα και στα επαγγελματικά του ταξίδια.

Τέλος, στην ερώτηση του παρουσιαστή αν αληθεύει ότι τον έχουν απαγάγει δύο φορές με όπλο, ο λαϊκός καλλιτέχνης απάντησε: «Πού το ξέρεις αυτό; Δεν είναι δύο, αλλά τρεις! Όλα αυτά, όμως, θα τα πω σ' ένα βιβλίο που ετοιμάζω». 

 
Βασίλης ΚαρράςIt's Show TimeΝίκος Κοκλώνης