Pamela Anderson: Νέα φωτογράφιση της 56χρονης σταρ χωρίς μακιγιάζ
NewsroomH Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) συνεχίζει να φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ. Σύμφωνα με το ABC News, αυτή τη φορά πόζαρε στο φακό του Davit Giorgadze για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Proenza Schouler. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε το διάσημο brand στο Instagram η 56χρονη σταρ κάθεται σε μία μεταλλική καρέκλα φορώντας ένα μαύρο παλτό και ένα σατέν φόρεμα με δίκτυ με τα μαλλιά της να είναι χτενισμένα προς τα πίσω προβάλλοντας ένα φρέσκο, χωρίς μακιγιάζ πρόσωπο.
Η ηθοποιός «άφησε» μια λευκή καρδιά και ένα emoji λάμψης στην ανάρτηση ανάμεσα σε ένα πλήθος σχολίων από διάσημους φίλους της όπως η Κέιτ Χάντσον και θαυμαστών της. Η εταιρεία φρόντισε επίσης να τραβήξει μερικά κοντινά πλάνα της Άντερσον, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τα χέρια ψηλά φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, ένα χρώμα που, συνδέεται με το παρελθόν της στο «Baywatch».
Η εμπειρία ήταν «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική»
Τον περασμένο Αύγουστο η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Elle είχε αναφέρει ότι η απόφασή της να μην βάφεται ήρθε λίγο μετά τον θάνατο της στενής της φίλης και μακιγιέζ Αλέξις Βόγκελ (Alexis Vogel), από καρκίνο του μαστού. Η εμπειρία ήταν «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική», είχε πει.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!