Lifestyle|10.01.2024 11:24

Χρυσές Σφαίρες: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Dua Lipa, το στενό Sachiaparelli φόρεμα και το αστείο στιγμιότυπο στο Instagram

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo

H Dua Lipa έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η 28χρονη τραγουδίστρια παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως υποψήφια για το βραβείο του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού κινηματογραφικής ταινίας με την επιτυχία της «Dance The Night» από την ταινία «Barbie». Παρόλο που το βραβείο κατέληξε στην Billie Eilish και τον αδελφό της Φινέα για το «What Was I Made For?» για την ίδια ταινία, η Dua Lipa φάνηκε ανεπηρέαστη.

Η ανάρτηση στο Instagram

Σε ένα άλμπουμ με στιγμιότυπα, που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Σας ευχαριστώ Χρυσές Σφαίρες για μια τόσο όμορφη βραδιά χθες - το μόνο πράγμα που έλειπε ήταν μια καρέκλα που να ξαπλώνει».

Ο λόγος; Το θεόστενο φόρεμά της Sachiaparelli σε γοργονέ στιλ με χρυσές λεπτομέρειες που θύμιζαν βιολί, που τη δυσκόλευε τις κινήσεις της, ακόμη και το να καθίσει στην καρεκλα.

 

Η Dua Lipa μοιράστηκε μια αστεία στιγμή από τις Χρυσές Σφαίρες, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου παλεύει να καθίσει λόγω του στενού φορέματός της. Στο βίντεο, φαίνεται να προσπαθεί να καθίσει, αλλά το φόρεμα της είναι υπερβολικά στενό, επιτρέποντάς της να καθίσει σε μια λοξή στάση σαν σανίδα. Στη συνέχεια, προσπαθεί να σταθεροποιηθεί, κάνοντας αδέξιες κινήσεις και χαμογελά άβολα.

Dua LipaΧρυσές Σφαίρεςειδήσεις τώρα