Lifestyle|06.11.2018 11:35

Μέσω Instagram χώρισε τον Σαλβίνι η Ελίζα Ιζοάρντι

Newsroom

Από τη σκοπιά των δηµοσκοπήσεων, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι εµφανίζεται να τα πηγαίνει υπέροχα.

Η ακροδεξιά παράταξη, της οποίας εκείνος ηγείται, η Λέγκα, συγκεντρώνει πια από 31% έως και 34% στις σφυγµοµετρήσεις, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Κίνηµα 5 Αστέρων του Λουίτζι ντι Μάιο, ενώ συγκριτικά στις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου είχε εξασφαλίσει 17,4%.

Σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο, ο Ιταλός πολιτικός δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά, καθότι µόλις χώρισε ή µάλλον... τον χώρισαν.

T

Η Ελίζα Ιζοάρντι, η 35χρονη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια (πρωινής εκποµπής στην RAI), µε την οποία διατηρούσε δεσµό τα τελευταία τρία χρόνια, ανακοίνωσε δηµοσίως µέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι... χωρίζει µε τον Σαλβίνι.

«Με απεριόριστο σεβασµό για την αληθινή αγάπη που ήταν εκεί, σε ευχαριστώ, Ματέο» έγραψε χαρακτηριστικά η 35χρονη, η οποία είχε µάλιστα παλαιότερα ως µοντέλο διακριθεί και σε διαγωνισµό «Μις Ιταλία», στη λεζάντα µε την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

 

Περίπου την ίδια ώρα, πάντως, ο Σαλβίνι ταξίδευε προς την Αφρική και πιο συγκεκριµένα την Γκάνα, µε κορυφαίο θέµα στην ατζέντα του το Μεταναστευτικό. Στόχος του: να καταφέρει να περιορίσει τις προερχόµενες από τη ∆υτική Αφρική µεταναστευτικές ροές που καταλήγουν στην Ευρώπη µέσω Λιβύης. 

Ελίζα ΙζοάρντιΜατέο Σαλβίνι