Lifestyle|30.03.2019 18:50

Η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του Open με την Έλενα Τσαβαλιά

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (29/3), η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε, μέσα από τα social media, ότι αποχωρεί από το Open TV, έπειτα από μία εβδομάδα προβολής της εκπομπής της «Μεσημεριάτικα». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «Μεσημεριάτικα» είναι μία εμπορική εκπομπή, προϊόν εξωτερικής παραγωγής, που έρχεται κατευθείαν έτοιμη στο Open TV.

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και όχι με το κανάλι. Άρα, οι διαφωνίες που προέκυψαν είναι σε σχέση με την εταιρεία παραγωγής και όχι με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας. Η μεσημεριανή εκπομπή, ωστόσο, είναι μαγνητοσκοπημένη με αποτέλεσμα να προβληθούν μερικά ακόμα επεισόδια με παρουσιάστρια τη σύζυγο του Μάρκου Σεφερλή καθώς είναι ήδη γραμμένα. 

«Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται...ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! 

Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή!», έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τη μεσημεριανή εκπομπή.  

T
Έλενα ΤσαβαλιάOpen TVΜεσημεριάτικα