Lifestyle|17.01.2024 19:07

Βρετανία: Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο μετά την Κέιτ Μίντλετον – Αναβάλλονται οι δημόσιες υποχρεώσεις του

Newsroom

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, την επόμενη εβδομάδα ο βασιλιάς Κάρολος θα μεταβεί στο νοσοκομείο όπου και θα υποβληθεί σε «διορθωτική επέμβαση».

Η ανακοίνωση για τον Βρετανό μονάρχη, ήρθε την ίδια μέρα με τη γνωστοποίηση, από μέρους του παλατιού του Κένσινγκτον για τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα.

 Γιατί θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες για την υγεία του ο βασιλιάς

«Όπως χιλιάδες άλλοι άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη», δήλωσε την Τετάρτη (17/01) εκπρόσωπος του παλατιού. «Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια θεραπευτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ανάρρωσης», πρόσθεσε.

Βασιλικές πηγές σημείωσαν ότι παρότι λεπτομερείς ανακοινώσεις σχετικά με την υγεία του μονάρχη δε συνηθίζονται, ο βασιλιάς θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωσή του, προκειμένου να ενθαρρύνει και άλλους άντρες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπτώματα, ώστε να εξεταστούν.

Οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του βασιλιά για αύριο (18/01) στο Dumfries House αναβλήθηκαν, κατόπιν σύστασης των γιατρών του. Οι καλεσμένοι στις εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και ξένοι αξιωματούχοι αλλά και μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Βρετανίας, επρόκειτο να ταξιδέψουν για να παρευρεθούν.

.

Κέιτ ΜίντλετονΒασιλιάς ΚάρολοςΒρετανίαεγχείρησηειδήσεις τώραπροστάτης