Lifestyle|30.03.2019 18:03

Νέα κόντρα στον ΑΝΤ1: Ο Αρναούτογλου «καρφώνει» τον Σάββα Πούμπουρα (vids)

Newsroom

Πριν λίγες μέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open TV και χαρακτήρισε άπειρο τον Σάββα Πούμπουρα, σχετικά με τον τρόπο που παρουσίασε το «Nomads 2».

«Στην αρχή ήταν ένα συνονθύλευμα λίγο παράξενο. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί δεν είμαι εκεί. Αν με ρωτήσεις σήμερα, θα ήθελα να πάω. Και ο Σάββας Πούμπουρας ήταν καλός και ο Γιώργος Λέντζας. Έλειπε, όμως, από τα μάτια τους η πείρα. Έλειπε αυτό το πράγμα που όμως δεν μπορώ να τους το καταλογίσω. Δεν ξέρω αν είχαν όλη αυτή την εμπειρία, ακόμα και όταν κάποια στιγμή ένας παίκτης έκλαιγε να το χειριστούν», είχε αναφέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3), η Ναταλία Γερμανού κάλεσε στο τηλέφωνο τον Σάββα Πούμπουρα την ώρα που εξελισσόταν η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και του ζήτησε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση.

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Πριν ξεκινήσω να κάνω τηλεόραση βλέπαμε τις εκπομπές του Γρηγόρη. Έχει εμπειρία και πολλά χρόνια στην πλάτη του. Τον πήρα τηλέφωνο πριν πάω Μαδαγασκάρη να τον συμβουλευτώ. Τότε μου είχε ευχηθεί καλή επιτυχία.

Επέλεξα να μπαίνω στη θέση του άλλου και σκεφτόμουν πως θα ήθελα να μου συμπεριφερθούν. Ήθελα να έχω τον χώρο μου. Ο χειρισμός των παικτών του ριάλιτι έχει να κάνει με την προσωπικότητα του παρουσιαστή.

Δεν έχω πει κακή κουβέντα για άλλον άνθρωπο. Πρέπει να δουλέψεις για να έρθει η πείρα. Ο Γρηγόρης κρίνει αυτό το πρόγραμμα γιατί έχει εμπειρία πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ο μέσος τηλεθεατής θέλει απλώς να περνάει καλά με αυτό που βλέπει.

Χάρηκα γιατί είναι καλό να παίρνεις κριτική και feedback από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο. Η αρνητική, εποικοδομητική κριτική με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εγώ το παίρνω ως άποψη ενός ανθρώπου με εμπειρία. Είναι διαφορετικός ο τρόπος μου, δεν έχει να κάνει με την εμπειρία. Είναι θέμα προσέγγισης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάββας Πούμπουρας.

 
ΑΝΤ1Γρηγόρης ΑρναούτογλουNomads