Lifestyle|22.01.2024 21:09

Ashley Park: Η Μίντι από το Emily in Paris έπαθε σηπτικό σοκ - Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Newsroom

Στο νοσοκομείο με σηπτικό σοκ νοσηλεύτηκε η Άσλεϊ Παρκ, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Μίντυ στο Emily in Paris.

Η ηθοποιός υπέστη σηπτικό σοκ, ενώ έκανε διακοπές την περίοδο των εορτών στις Μαλδίβες. Αρχικά, εμφάνισε μια απλή αμυγδαλίτιδα, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε σε σηπτικό σοκ, που επηρέασε πολλά από το όργανα της.

H φωτογραφία από το νοσοκομείο

«Είμαι ευγνώμων που η υγεία μου έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είπαν αρχικά», έγραψε η Άσλεϊ Παρκ και δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

 

«Δίστασα να μοιραστώ όσα συνέβησαν, καθώς ακόμα αναρρώνω αλλά τώρα ξέρω ότι έχουν απομακρυνθεί τα χειρότερα. Ζητώ συγγνώμη που ήμουν απούσα από τις ζωές τόσων ανθρώπων, που είναι κομμάτι τις ζωής μου το τελευταίο διάστημα. Σας αγαπώ όλους. Θεραπεύομαι και σας υπόσχομαι ότι θα γίνω καλά», συμπλήρωσε.

Η  Άσλεϊ Παρκ ευχαρίστησε, επίσης, τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά του Netflix και σύντροφό της, Πολ Φόρμαν, που της στάθηκε στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Είμαι ευγνώμων πάνω απ’ όλα στον @peforman που ήταν άνευ όρων στο πλευρό μου. Ηρέμησες τους φόβους μου και με κράτησες σφιχτά στα ασθενοφόρα, σε τρία ξένα νοσοκομεία, στη ΜΕΘ, στα επείγοντα περιστατικά, σε αμέτρητες εξετάσεις, ενέσεις, αφόρητο πόνο και τόση σύγχυση, ενώ ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου μακριά από τους γνωστούς μας. Σε αγαπώ Πολ. Περισσότερο απ’ όσο μπορώ να πω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το Emily in Paris ανανεώθηκε και θα επιστρέψει για 4η σεζόν στο Netflix. 

ειδήσεις τώρασηπτικό σοκ