Lifestyle|06.11.2018 15:01

Έκανε 9 πλαστικές για να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ (pics)

Newsroom

«Πιστεύω ότι είναι όμορφη και αριστοκρατική. Ο τρόπος που κινείται. Γιατί να μην την λατρέψεις; Αγαπώ τη μύτη της και τα ζυγωματικά της» δηλώνει η 34χρονη Αμερικανίδα Σάρα Σμιντ για την κόρη του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα. 

Η λατρεία της Σμιντ για την Ιβάνκα την έχει φέρει στα άκρα! 

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε εννέα επίπονες πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στην πρώτη κόρη των ΗΠΑ. Έκανε ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση σε πηγούνι, μέση, γοφούς και γλουτούς, «γέμισε» τα χείλη της, έβγαλε λίπος από την περιοχή του σουτιέν, διόρθωσε τα μάγουλά της και έκανε ανόρθωση οπισθίων (το λεγόμενο brazilian butt lift). 

Μιλώντας στην εκπομπή του CBS, Inside Edition, η Σμιντ ακούγεται να ζητά παρέμβαση και στο στομάχι της, γιατί δεν μοιάζει όσο πρέπει με της Ιβάνκα.

Η Σμιντ, που είναι τρία χρόνια μικρότερη από την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνθηκε για να πετύχει στο στόχο της στο γιατρό Φράνκλιν Ρόουζ στο Χιούστον. Μετά από όλα αυτά τα «βασανιστήρια» και αφού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έβαλε εξτένσιονς, δήλωσε ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα: «έχω απολύτως το λουκ της Ιβάνκα που ήθελα».

πλαστικές επεμβάσειςΙβάνκα Τραμπ