Κατερίνα Νοτοπούλου: Οι ροζ γόβες που «προκάλεσαν» το Twitter (pics)
NewsroomΜπορεί στην κούρσα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, η Κατερίνα Νοτοπούλου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll, να βρίσκεται στην έκτη θέση, όμως οι ενδυματολογικές τις επιλογές σίγουρα ενθουσιάζουν τους χρήστες του Twitter.
H υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και τέως υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την Πέμπτη.
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις επώνυμες φλούο ροζ γόβες της Νοτοπούλου, που έκλεψαν την παράσταση. Το Τwitter έσπευσε να σχολιάσει τη στιλιτιστική επιλογή της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, ενώ κάποιοι χρήστες παρατήρησαν ότι οι γόβες της δεν είναι μόνο επώνυμες, είναι και... πανάκριβες.
Δείτε τα σχόλια:
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα