Lifestyle|29.01.2024 10:30

Νεκταρία Γιαννουδάκη για το άγριο συμβάν σε παιδική ηλικία: «Μας χτύπαγε και μας έβριζε»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Ψυχοκόρες». Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πέρασε σε μια εξομολόγηση για τον κακοποιητικό δάσκαλο του σχολείου της.

«Η πρώτη δημοτικού ήταν μια τραυματική εμπειρία. Ενας φριχτός δάσκαλος, ο οποίος και μας χτύπαγε και μας έβριζε και μας ειρωνευόταν, θεώρησε ότι η οικογένεια μου ανήκει σε ένα διαφορετικό κόμμα από αυτό που είμαστε εμείς. Ετσι ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντι μου. Μου έκοψε παντελώς τα φτερά, φοβόμουν το σχολείο και είχα άγχος» είπε, αρχικά. 

«Είχα τους χειρότερους βαθμούς απ' όλο το τμήμα, γιατί τότε στην πρώτη δημοτικού εμείς παίρναμε βαθμούς και είχα σε όλα 6αρια. Μέχρι που η μαμά μου έκανε μία υπομονή, έκανε δύο, ζήτησε να δει το τετράδιο μου και εγώ της είπε ότι το τετράδιο έχει χαθεί. Πήγε, λοιπόν, στη διευθύντρια και δευτέρα δημοτικού πια, δευτέρα προς τρίτη, άλλαξα τμήμα και εκεί πέρα πολύ χαρούμενη άνθισα και πέρασα πολύ καλύτερα» πρόσθεσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη. 

ηθοποιόςειδήσεις τώραδάσκαλοςΨυχοκόρες