Lifestyle|29.01.2024 13:35

Φαίη Σκορδά: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα της

Newsroom

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/1) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και περνούσε μεγάλο μέρος από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο Κιλκίς. Μάλιστα, έχει δώσει τ' όνομά του στο δεύτερο γιο της. 

Όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της θα γίνει αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 15:00 στο Σταυροχώρι του Κιλκίς. Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας τη ροή της ζωντανής εκπομπής, σε μια δύσκολη μέρα.

«Θα έχετε ενημερωθεί ότι η Φαίη έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής. «Να στείλουμε όλοι μας την αγάπη και την συμπαράσταση. Κουράγιο στη Φαίη και στην οικογένειά της» πρόσθεσε. 

κηδείαΣΚΑΪΦαίη Σκορδάπατέραςκαρδιακή προσβολήειδήσεις τώρα