Lifestyle|31.03.2019 18:08

Χάρης Ρώμας για «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Η Ράντου με έκανε να νιώθω ένοχος (vid)

Newsroom

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», που παίζεται ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε επανάληψη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, που ήδη έχει ξεκινήσει να γράφει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», ενώ κατεβαίνει και υποψήφιος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για την Ελένη Ράντου και την άποψή της για το σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και ότι η Ελένη Ράντου του έκανε... bullying, με διάφορα σχόλια σχετικά με το σίριαλ και το πώς θα επηρεάσει την καριέρα τους στο θέατρο: «Παλιά, αισθανόμουν ένοχος για την επιτυχίας της σειράς. Που ήταν κοινή με την Ελένη Ράντου, η οποία είναι και φίλη μου. Είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Η Ελένη είχε τα δικά της απωθημένα, τα οποία μου μετέφερε αυτούσια. Αν συνεχίσει να μεταδίδεται αυτό θα είμαστε γέροι με το «πι» και θα μας λένε η γκαρσόνα και η κατακουζίνα. Πώς θα κάνουμε ρεπερτόριο στο θέατρο αν παραμείνεις ο Βυζαντινολόγος με το αποχετευτικό σύστημα.»

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι δεν έχει συζητηθεί καν να γίνει σίκουελ το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και αν γινόταν θα ήθελε να το κάνει μόνο με την Ελένη Ράντου. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι μετάνιωσαν και οι δύο που δεν γυρίστηκε τρίτη σεζόν, γιατί όπως είπε «θα είχαμε βγάλει ένα κάρο λεφτά και κανείς δεν θα ρωτούσε γιατί το κάναμε». 

Η ελληνική κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1, με βασικούς πρωταγωνιστές τους: Ελένη Ράντου, Χάρη Ρώμα, Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιο Νένε. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 1998 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2000 με 69 επεισόδια.

Η σειρά εξακολουθεί να είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά του αρχείου του ΑΝΤ1. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Ρώμας - Ράντου εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα πιο «καλτ» στην ιστορία των ελληνικών κωμικών σίριαλ.

Κωνσταντίνου και ΕλένηςΕλένη ΡάντουΧάρης Ρώμας