Lifestyle|30.01.2024 10:23

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι full time influencer» - Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και οι σκέψεις για δεύτερο παιδί

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (29/1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Τούνη. Η influencer, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, μίλησε μ' ενθουσιασμό για τον ερχομό του γιου της, που αναπλήρωσε το κενό της μητέρας της και θυμήθηκε δυνατές στιγμές της ζωής της.

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, απαιτεί ενέργεια, έχει κούραση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση, ήρθε ξαφνικά και ήρθε δώρο σταλμένο από τον Θεούλη. Ηταν μια δύσκολη μεταβατική περίοδος γιατί είχα χάσει τη μανούλα μου. Ηταν μεγάλη η αντίφαση του φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Ελεγα ότι "μαμά, θέλω οικογένεια" και τσουπ ήρθε. Είναι Θείο δώρο! Ο μικρός έχει γυρίσει 8-9 χώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελείωτοι μήνες. Δεν το πέρασα εύκολα, δεν κινδύνεψα εγώ ή το μωρό. Αλλά με ταλαιπώρησαν οι εμετοί που ήταν απεριόριστα πολύ σε σημείο που δεν μπορώ να φάω. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο ένστικτο. Είμαι ο άνθρωπος που δεν σημειώνω ποτέ πότε είμαι αδιάθετη. Και μου λέει ο Δημήτρης μια μέρα "αγάπη μου είσαι έγκυος". Και το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες του γυμναστηρίου με την Αλεξανδράκη. Εγώ ντρεπόμουν και έβαλα τη Δήμητρα να μου αγοράσει ένα τεστ. Το βλέπει, παθαίνει σοκ και μου λέει: "Ιωάννα, είσαι έγκυος". Του το είπα όταν γύρισα σπίτι του Δημήτρη.

Νομίζω ότι είναι μύθος ότι οι γυναίκες θέλουν κάτι συγκεκριμένο να φάνε την περίοδο της εγκυμοσύνης. Νομίζω θέλουν αγάπη, προσοχή και περιποίηση και γι' αυτό σας στέλνουμε για θελήματα. Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να σκεφτώ ότι θα μου στοιχίσει το σώμα μου λόγω της εγκυμοσύνης. Οι τρεις τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Με σωστή διατροφή και γυμναστική επανέρχεται σιγά - σιγά. Δεν αγχώθηκα βέβαια γιατί ήξερα ότι είναι θέμα δουλειάς και στοχοπροσήλωσης. Πήρα 15 κιλά. Έτρωγα μόνο υδατάνθρακα» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Ο γιος μου είναι ο άντρας της ζωής μου»

Αποκάλυψε, επίσης, ότι «το φύλο του μωρού το μάθαμε στους πέντε μήνες. Δεν το ήξερε κανείς από τους δύο, το έμαθε η κολλητή μου. Ημουν πεπεισμένη ότι περίμενα κορίτσι. Παίρνει η κολλητή μου στη γυναικολόγο και της λέει: "Γιατρέ, είστε σίγουρη ότι είναι αγόρι;". Γίνεται το gender reveal έπαθα σοκ, νόμιζα με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου και θα βγει κάτι ροζ. Αλλά με τον γιο μου, πεθαίνω. Είναι ο άντρας της ζωής μου. Τα μάτια μου είναι στον γιο μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω ένα υγιές και χαρούμενο μωράκι που η ένταση και το άγχος φεύγει σαν καπνός. Εχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να έχει ένα αδελφάκι ο Πάρης. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι εντάξει εγώ για να είναι καλά και το παιδάκι. Εχω μια αγκαλιά για ένα μωρό. Οταν θα είναι πιο αυτόνομος μπορεί να το σκεφτώ για δεύτερο».

Η οικογένεια για εκείνη είναι κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, «αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς. Δεν έχω βοήθεια από κάποια γυναίκα. Η μαμά μου έχει φύγει από τη ζωή, και η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη έχω τη θεία μου, οπότε όταν είμαι πάνω και χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθάει». Αν επηρεάστηκε η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους, απάντησε: «Είναι λάθος σαν σκέψη να λες ότι θα κάνεις ένα παιδί για να έρθεις κοντά με τον άλλον. Μπαίνουν πολλά εμπόδια σ' ένα ζευγάρι όταν έρχεται ένα παιδί. Εχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται. Δεν είναι ταμπού ν' απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και σαν μονάδες».

«Είναι δύσκολο να είσαι influencer»

Σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη, «ο κόσμος της τηλεόρασης προσπαθεί να βγάλει τη μεγάλη είδηση και να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει. Αυτό που έχω δει είναι να παίρνουν απόσπασμα από κάτι που λέω και το πουλάνε με τέτοιο τρόπο που γίνεται ένα κύμα μίσους από το πουθενά. Δε νομίζω ότι χρειάζομαι την τηλεόραση. Νιώθω τόσο δεμένη με τα άτομα που με ακολουθούν, θα κάνουμε το χιούμορ μας. Νιώθω ότι είμαι βολεμένη και πιο ασφαλής εκεί. Δεν είναι κάποιο κατόρθωμα το να φτάσω τόσους followers αλλά νιώθω όμορφα. Δεν είναι η μόνη μου δουλειά, γιατί έχω και εταιρεία με ρούχα.

Δεν είναι εύκολο το να είσαι full time influencer. Θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου. Δεν έχω ποτέ off, ακόμα και σε διακοπές πρέπει ν' ανεβάζω συγκεκριμένα πράγματα στο προφίλ μου. Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν πού είσαι, τι κάνεις, πώς περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες: "Μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά". Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα "που είσαι, αν είσαι καλά". Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

«Δεν θα παρουσίαζα με τίποτα το My Style Rocks»

Παράλληλα, ανέφερε πως «στην τηλεόραση υπήρξα πριν από 2-3 χρόνια στο J2US. Δεν μου λείπει η τηλεόραση και η εμφάνισή μου είναι μετρημένες. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, είμαι πολύ καλά. Μ' έναν τρόπο πάντα υπάρχω στο προσκήνιο. Έχουν γίνει προτάσεις για το "My Style Rocks" αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν θα το έκανα με τίποτα. Το μοναδικό που θα μ' ενδιέφερε να έκανα κάτι ταξιδιωτικό που ούτως ή άλλως το κάνω με τον Δημήτρη.

Ο μικρός είναι σουρτούκος γιατί έτσι τον έχει μάθει η μάνα του. Δεν με δυσκολεύει στα ταξίδια, νιώθω ότι του αρέσει. Πήγαμε Νέα Υόρκη και Μεξικό. Οι πτήσεις είναι σύνολο 15 ώρες. Γκρίνιαξε όσο θα γκρίνιαζε και στο σαλόνι. Είναι εξοικειωμένος με τα αεροπλάνα. Μόλις μπαίνει στο αεροπλάνο αράζει, κοιμάται στην αγκαλιά μου. Κάθε εβδομάδα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη αλλά μένω με τον άντρα μου Αθήνα. Η Bubblegun είναι το "παιδί μου", μετρούσαμε ευρώ – ευρώ με την κολλητή μου και τώρα που το βλέπω ν' ανθίσει νιώθω τόσο υπερήφανη. Δεν θέλω να το αφήσω! Ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να ζήσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω ότι θέλει να ζει σε μεγαλύτερη πόλη».

ΘεσσαλονίκηΙωάννα ΤούνηΓρηγόρης ΑρναούτογλουΔημήτρης Αλεξάνδρουinfluencerειδήσεις τώραThe 2night showεγκυμοσύνημητρότητα