Lifestyle|30.01.2024 13:00

Κώστας Τσουρός: Ο γυμνισμός με τη Μελέτη, οι κρίσεις πανικού και η σχέση με τον πατέρα του

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (29/1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον Κώστα Τσουρό. Ο δημοσιογράφος του MEGA μίλησε για τις ριζικές αλλαγές που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή του και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Ναταλία Γερμανού σε προσωπικό επίπεδο. «Η εκπομπή της Ναταλίας είναι χρόνια σε αυτή τη ζώνη, ήμουν και εκεί, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Τη σέβομαι απόλυτα, την αγαπώ, είναι δάσκαλός μου, προφανώς και έχει καθιερωθεί σε αυτή τη ζώνη. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος, θέλει χρόνο ούτως ή άλλως». Ανέφερε, μάλιστα, πως στο μέλλον θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν, αφού ήδη έχουν σκεφτεί το concept της εκπομπής που θα κάνουν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα beef που είχε με πρόσωπα της σόουμπιζ. «Οταν σχολιάζω κάτι και λέω την άποψή μου, σχολιάζω τα λεγόμενα ή τις πράξεις κάποιου όχι τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμμονή δεν υπάρχει για κανέναν! Εμμονή μέσα μου δεν υπήρχε ποτέ. Και με την Αντζελα μετά γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Μ' έχουν σταματήσει αρκετοί για τα σχόλια που έχω κάνει γι' αυτούς. Τη Μαρία Κορινθίου την σχολίαζα στην εκπομπή ότι δεν χρειάζεται να κάνει συνέχεια γυμνές φωτογραφίσεις. Εγώ κατέκρινα ότι κάθε εβδομάδα έκανε φωτογράφιση. Αρχισε ένα beef, γνωριστήκαμε, τα είπαμε και τα βρήκαμε».

Μίλησε για την εκπομπή που κάνει στο MEGA. «Την ενημέρωση την έχω και στην εκπομπή οπότε δεν θα την άφηνα. Νομίζω ότι τελικά ήταν τώρα η σωστή στιγμή. Υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν αλλά νιώθω ότι καλώς δεν έγινε τότε. Σίγουρα σε κάποιους μπορεί να μην αρέσω αλλά τώρα είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε ό,τι συμβεί. Πρώτον, θεωρώ ότι η προσέγγιση των θεμάτων στην εκπομπή είναι διαφορετική από άλλες εκπομπές. Ακόμα και στα θέματα που θα προβάλλουμε έχουν τη δική μου σφραγίδα, ενώ πριν μπορεί να αναγκαζόμουν να συμμετέχω σε θέματα που δεν ήθελα. Τώρα, η επιλογή είναι κοντά στα δικά μου θέλω. Είναι μια δομή εκπομπής που τα συνδυάζει όλα, ξεχωριστά. Σ' εμάς το κομμάτι της ενημέρωσης το διαχειριζόμαστε εγώ και η Δέσποινα που είμαστε καθαρά δημοσιογράφοι».

«Θα έκανα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αλλά τζόγου ποτέ»

Οπως είπε, «σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να κάνω εκπομπή σαν του Νίκου Ευαγγελάτου, θέλει χρόνια πορείας στον χώρο. Θέλω να πατάω πιο πολύ στα πόδια μου, θέλω ώρες πτήσεις σαν κεντρικός παρουσιαστής και μετά να κάνω πράγματα. Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα το έκανα, τζόγου ποτέ. Το Ρουκ Ζουκ είναι μια ενδιάμεση κατάσταση που δεν θα το έκανα, είναι πιο ψυχαγωγικό. Το "The Chase" που είναι γνώσεων θα το έκανα. Αν είναι κάτι πιο κοντά στη δική μου ιδιοσυγκρασία θα το έκανα. Δεν θα ξαναπήγαινα στο "Dancing with the Stars" γιατί ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Η Ευρυδίκη μου έλεγε ότι είναι πιο δύσκολο το Dancing από το "Survivor". Ηθελε πειθαρχία για να μάθεις μια χορογραφία».

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές συζήτησαν για την αγάπη τους για το νησί της Σκιάθου και τον γυμνισμό, με τον Κώστα Τσουρό ν' αποκαλύπτει ότι έκανε πρώτη φορά γυμνισμό στην παραλία Μπανάνα και μαζί του βρισκόταν η Ελεονώρα Μελέτη. «Είχαμε πάει σε μια παραλία και είχε ασφυκτικά πολύ κόσμο και την έπιασε κρίση πανικού. Επρεπε να βρούμε έναν τρόπο να φύγουμε. Ηρθε ένας φίλος μου μ' ένα φουσκωτό και μας πήγε στην Μπανάνα, όπου εκεί δεν είχε πολύ κόσμο και ηρέμησε και επειδή ήμασταν σε παραλία γυμνιστών είπαμε να το εκμεταλλευτούμε». 

«Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία»

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «κάνει ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν. Εχω μάθει να τις διαχειρίζομαι. Η ψυχοθεραπεία πολλά κάνει. Τότε τις ξεπέρασα με φαρμακευτική αγωγή. Απλά έρχονται συνέχεια πράγματα που μαθαίνεις για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, που σε βγάζουν λίγο από τη διαδρομή της ψυχοθεραπείας και του λόγου που έχεις ξεκινήσει, αλλά όλα είναι καλά.

Τα θέματα με τον πατέρα μου σ' εσένα τα είπα πρώτη φορά και από τότε τα λέω συνέχεια. Πάντα ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία, το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Απλά το διαχειρίζεσαι. Πολλές φορές γινόμαστε ίδιοι. Και ο πατέρας σου και ο πατέρας μου προφανώς από τους πατεράδες τους έγιναν όπως έγιναν. Τώρα βλέπω χαρακτηριστικά από τον πατέρα μου, που λέω δεν γίνεται. Πια είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, έχουν αλλάξει αυτά. Υπάρχουν πράγματα μέσα μου που αναγνωρίζω τον πατέρα μου και σκέφτομαι όπως μου συμπεριφερόταν να του συμπεριφέρομαι κι εγώ έτσι». 

Τέλος, ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, η οποία όπως είπε, είναι σε καλή φάση. «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Είμαι σε μια στιγμή που είμαι ευτυχισμένος».

The 2night showψυχοθεραπείαειδήσεις τώραΆντζελα ΔημητρίουΚρίσεις πανικούΚώστας ΤσουρόςΜαρία ΚορινθίουΕλεονώρα ΜελέτηΓρηγόρης Αρναούτογλου