Lifestyle|30.01.2024 13:50

Φαίη Σκορδά: Μηνύματα συμπαράστασης από συνεργάτες και φίλους - «Βιώνει μία δύσκολη προσωπική στιγμή»

Newsroom

Δύσκολες ωρες βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του. Το πρωί της Τρίτης (30/1), λίγα λεπτά μετά την έναρξη του «Πρωινού», ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από την εκπομπή. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως θα δώσει τη σκυτάλη στους συνεργάτες του, καθώς θα πρέπει ν' αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Αργότερα, όλη η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 θέλησε να στείλει τη συμπαράσταση στη Σκορδά. «Να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια της Φαίης για τον χαμό του μπαμπά της. Σε λίγη ώρα γίνεται η κηδεία του Δημήτρη Σκορδά. Καλό ταξίδι από εμάς, ενώνουμε τις φωνές μας με τη Φαίη και συμπαραστεκόμαστε ο καθένας από την πλευρά του» είπε ο Τάσος Τεργιάκης. «Είναι μία δύσκολη στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε -επειδή τα λόγια είναι πολύ φτωχά απέναντι στο γεγονός- να στείλουμε την αγάπη μας, μία αγκαλιά και ένα προσωπικό χάδι στη Φαίη» ανέφερε από την πλευρά του, ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Βαγγέλης Περρής, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, την Αρια Καλύβα και την Ελένη Βουλγαράκη να στέλνουν συλλυπητήρια και αυτές.

«Οι ψυχές όλων μας θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς»

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και περνούσε μεγάλο μέρος από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο Κιλκίς. Μάλιστα, έχει δώσει και τ' όνομά του στο δεύτερο γιο της. Οπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα voria.gr, η κηδεία του πατέρα της θα γίνει σήμερα, στις 15:00, στο Σταυροχώρι του Κιλκίς. «Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο Fay’s Time δύσκολη, ίσως η πιο δύσκολη. Εχουν περάσει ήδη 24 ώρες που προσπαθούμε ν' αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας. Οι ψυχές όλων μας θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματα είναι εδώ γιατί και σήμερα η εκπομπή πρέπει να βγει» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην αρχή της εκπομπής. 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ό,τι πιο απάνθρωπο να βγει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον αέρα, ενώ πέθανε ο πατέρας της»

Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγει στον αέρα η εκπομπή, χωρίς την παρουσιάστρια. «Θεωρώ τουλάχιστον ατόπημα, για να μην πω ότι ήταν ό,τι πιο απάνθρωπο έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο μας, το να βγει κανονικά στον αέρα η εκπομπή της Φαίης. Είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει αυτό το κανάλι. Ξαφνικά χάνει τον πατέρα η παρουσιάστριά σου, τι θες να κερδίσεις με αυτή την εκπομπή; Τα νούμερα; Τα εμπορικά; Μια εκπομπή που σέρνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι όλη η ομάδα έχει επηρεαστεί, γιατί και η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα και έχει δεθεί με τους συνεργάτες της. Αυτοί λοιπόν είναι η προέκταση του πόνου που νιώθει αυτός ο άνθρωπος. Ως κανάλι και εργοδότης δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Ανά πάσα στιγμή έχει την ενημέρωση stand by, άβολο απαράδεχτο στα όρια του απάνθρωπου. Και εγώ ήθελα να πω στην Ελένη Μενεγάκη να φύγω σήμερα να πάω στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ, δεν έχω τα κότσια. Είναι οι συνθήκες έτσι, ήμουν δύο εβδομάδες άρρωστος και έλειπα, λείπαμε και δύο εβδομάδες ως εκπομπή, άρα δεν γίνεται. Δεν θα μπω στο μυαλό των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, έπρεπε κάποιος όμως να βγει μπροστά και να το φρενάρει».

Κατερίνα Καινούργιου: «Την είχα δει πριν από λίγο καιρό με τον πατέρα της»

Το πρωί της Δευτέρας (29/1), η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» έστειλε τα συλλυπητήρια της. «Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της» είπε η παρουσιάστρια του Alpha. «Θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της» συμπλήρωσε. 

Ελένη Τσολάκη: «Είναι μία είδηση πραγματικά συγκλονιστική» 

Η Ελένη Τσολάκη, αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της. «Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε τη βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Δανάη Μπάρκα: «Στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω»

Η Δανάη Μπάρκα, μόλις έμαθε τη δυσάρεστη είδηση, είπε on air: «Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε ήδη στείλει μήνυμα για συλλυπητήρια, αλλά θα ήθελα και δημόσια να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε εκείνη και την οικογένειά της, γιατί αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και τα θερμά μας συλλυπητήρια». 

Κατερίνα ΚαινούργιουΓιώργος ΛιάγκαςΔημήτρης Ουγγαρέζοςειδήσεις τώραΣΚΑΪΦαίη Σκορδάκηδείαπατέρας