Lifestyle|31.01.2024 14:23

Αντζελα Δημητρίου: «Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά» - Τι αποκαλύπτει για τον τσακωμό με την κόρη της

Newsroom

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Αντζελα Δημητρίου, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη όταν βρέθηκαν στην Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας. Οι δύο γυναίκες έκαναν unfollow η μία την άλλη στα social media, δίνοντας αφορμή για να φουντώσουν περισσότερο τα δημοσιεύματα για την σχέση τους. 

Στη συνέντευξη που έδωσε η λαϊκή τραγουδίστρια στο περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τσακώθηκαν στο ταξίδι τους, στην Αμερική. «Εκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη. Στην Αμερική, ξέρεις τι έγινε; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: "Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο "πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω". Και της λένε "11 δολάρια".  Λέω στον Φώτη "το νερό δεν είχε όσο είπες". Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα "μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"».

Παράλληλα, η ίδια είπε ότι «δεν έχω πόνο, παράπονο έχω. Eνα "γιατί;". Τίποτα άλλο. "Γιατί σε μένα;". Μόνο αυτό. Αυτό είναι το τίμημα της δόξας, που σου έλεγα. Οι περισσότεροι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν βασανιστεί από τα ίδια τους τα παιδιά. Πάντα έλεγα "ό,τι θέλει η Όλγα να το έχει". Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να υπάρχει πατέρας. Ίσως μέσα της να είχε έναν καημό γι' αυτό και να το έριχνε σε μένα... Εγώ είμαι πολύ ήσυχη. Γιατί ξέρω ότι δεν είναι στον δρόμο. Έχεις δει το σπίτι που τους έχω αφήσει. Όσο για την εγγόνα μου, που όταν γεννήθηκε μου κρατούσε το μικρό μου δαχτυλάκι, σαν να καταλάβαινε ποια ήμουν, έχω κάνει πάρα πολλά για αυτήν, ακόμα και πριν έρθει στον κόσμο. Τόσα που δεν μπορούσε να κάνει καμία άλλη».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση»

Κομμάτια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Πραγματικά, διαβάζοντας τη συνέντευξή της, που αναφέρεται σε όλο αυτό που έχει συμβεί με την κόρη και τον γαμπρό της, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι σοκαριστικά αυτά που είπε. Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό που είπε στην αρχή, δεν είναι μόνο μάνα, είναι μάνα και πατέρας. Από αυτά που καταλαβαίνω από τη συνέντευξη, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση. Κι από αυτά που βλέπαμε τόσο καιρό, είναι μια γυναίκα που έχει δώσει τα πάντα. Όταν σε μια οικογένεια, ένας άνθρωπος είναι καλύτερα οικονομικά, για κάποιο λόγο οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι κτήμα τους και πρέπει να τον ξεζουμίσουν. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία. Γενικώς μιλάω… Είναι άρρωστο αυτό».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που ακούστηκε ήταν αρκετά σκληρό»

Μέσω της δικηγόρου Αλεξάνδρας Μακρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», το ζευγάρι επεσήμανε ότι όλα όσα είπε η Αντζελα Δημητρίου στο περιοδικό δεν ισχύουν. «Για τους εντολείς μου, η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν, τα παιδιά ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια. Ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και το 2019, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, μετά από απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή αυτός την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από την προσωπική του επιχείρηση για ν' ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της.

Αυτά τα περί στέρησης νερού, δεν μπορώ να τα σχολιάσω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν μια υπερβολή. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, αλλά αυτό δεν θα λυθεί στις εκπομπές. Νομίζω πως απλά η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά και τα παιδιά επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου για χάρη της, είχαν αφήσει το μωράκι τους. Είναι μεγάλη θυσία ν' αφήσεις δύο μηνών παιδί πίσω και να λείψεις για ένα μήνα» είπε η δικηγόρος του ζευγαριού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Θέλω να πω ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί ουσιαστικά η Αντζελα Δημητρίου με τα παραδείγματα που δίνει, παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που εκμεταλλεύονταν την περιουσία της χωρίς να την αγαπούν και να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και μάλιστα με κακοποιητική συμπεριφορά και διάθεση. Για να είμαστε δίκαιοι ν' αναφέρω πως μιλήσαμε με την πλευρά του γαμπρού, γιατί πια είναι δυο στρατόπεδα. Η πλευρά του Φώτη μας είπε πως ξέρουν τη συνέντευξη, αλλά προτιμά ν' απαντήσουν μέσω της δικηγόρου».

Ολγα Κιουρτσάκη: Η ανακοίνωση στα social media

Νωρίτερα, η Ολγα Κιουρτσάκη έκανε μία ανάρτηση στα social media, όπου γνωστοποίησε ότι θα απέχει από αυτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. «Φίλοι μου θα λείψω για αρκετό διάστημα. Καλά να περνάτε. Καληνύχτα, ευχαριστώ για την παρέα» έγραψε η Ολγα Κιουρτσάκη, χωρίς να δίνει περεταίρω εξηγήσεις για το τι την οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Ελεονώρα Μελέτη: «Με την αγάπη και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια»

Η Ελεονώρα Μελέτη διαβάζοντας τη συνέντευξη, σχολίασε: «Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της. Το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Αντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: "Παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου". Όταν της είπε η κόρη της "σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Αντζελας Δημητρίου", εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Εγώ σαν μάνα νιώθω ότι με αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα επί της ουσίας θέλει να προστατεύσει το ίδιο της το παιδί, δεν της ρίχνει πολλές ευθύνες. Την αφήνει να καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Η Άντζελα έχει τρίψει τα μούτρα της στο πάτωμα για να μεγαλώσει την Όλγα, κάποια στιγμή όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή».

«Πονάει όλους τους γονείς. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις. Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια» υπογραμμισε η παρουσιάτρια του MEGA. 

Η ανακοίνωση από τη δικηγόρο Αλεξάνδρα Μακρή

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπέρειστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ζευγαριού.

ειδήσεις τώραΚατερίνα ΚαινούργιουΑμερικήΕλεονώρα ΜελέτηΆντζελα Δημητρίουκόρητραγουδίστρια