Lifestyle
|
01.02.2024 11:00
Στο χειρουργείο η Ελενα Γαλύφα: «Ενα τρέμουλο πριν σε κοιμίσουν σε πιάνει»
NewsroomΜε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ελενα Γαλύφα γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο.
«Είναι και αυτές οι ημέρες οι δύσκολες, που ξαφνικά μαθαίνεις ότι πρέπει να μπεις χειρουργείο για κάτι διαδικαστικό μεν αλλά με ολική νάρκωσε δε, που όσο δυνατός να είσαι ένα τρέμουλο πριν σε κοιμίσουν σε πιάνει! Και σκέφτεσαι άντε να περάσει και να ξυπνήσεις αμέσως να γυρίσεις σπίτι σου.
Και όντως πάει και πέρασε. Και είστε και εσείς που μ' ένα μήνυμά σας κάνετε θαύματα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου. Η ουσία είναι ότι πάνω απ' όλα παραμένουμε άνθρωποι και αυτό είναι από μόνο του αρκετό να με κάνει σιδερένια» έγραψε η Ελενα Γαλύφα.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών