Lifestyle|05.02.2024 17:29

Χειροπέδες στη Lisa Ann: Συνελήφθη κατά τη διάρκεια stand up comedy παράστασης

Newsroom

H πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων, Lisa Ann, συνελήφθη κατά τη διάρκεια stand up comedy παράστασης. Συγκεκριμένα, είχε πάει στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση του Matt Rife.

Οπως υποστηρίζει η ίδια, κάποιος από το κοινό κατήγγειλε πως χρησιμοποιούσε το κινητό της, την ώρα της εκδήλωσης, με αποτέλεσμα να φτάσει η αστυνομία στο σημείο και να τη συλλάβει.

Μάλιστα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Lisa Ann δημοσίευσε το σχετικό βίντεο από τη στιγμή που της έχουν περάσει χειροπέδες και τη βγάζουν έξω από το κτίριο.

«Δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν ακούμπησα το τηλέφωνό μου. Ήθελα να δω τον Matt Rife που είναι φίλος μου» έγραψε, ενώ στη συνέχεια επανήλθε με νέα ανάρτηση. 

«Με έβγαλαν έξω από το σόου του Matt Rife με χειροπέδες, λέγοντάς μου οτι έγινε επειδή χρησιμοποίησα το τηλέφωνό μου. Δεν έκανα κάτι τέτοιο. Απολάμβανα το σόου. 45 λεπτά με χειροπέδες, με έβαλαν σε ένα ασθενοφόρο και τελικά με άφησαν ελεύθερη. Εν τω μεταξύ έχασα ένα σόου που το περίμενα τόσο πολύ».

αστυνομίασύλληψηΝέα ΥόρκηStand up comedyειδήσεις τώρα