Lifestyle|01.04.2019 14:09

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η 20χρονη ξανθιά σύντροφός του (vid)

Newsroom

Τις απανωτές φήμες για το ειδύλλιο του Κωνσταντίνου Αργυρού με το γνωστό μοντέλο και κριτή του ριάλιτι GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, διαδέχτηκε το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρόγιαννη στο «Καλύτερα δε Γίνεται», σύμφωνα με το οποίο ο Αργυρός έχει δεσμό με μία όμορφη 20χρονη κοπέλα, επίσης μοντέλο. 

«Είναι μία νέα, όμορφη, ξανθιά, πρασινομάτα, γύρω στα 20 και φήμες λένε ότι αυτό το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Η κοπέλα δεν είναι πολύ γνωστή, είναι κι εκείνη μοντέλο και το όνομά της αρχίζει από Α» είχε αποκαλύψει η Πετρόγιαννη στον αέρα της εκπομπής.

«Τους έχουν δει πολλές φορές στα νότια προάστια να τρώνε και να πίνουν τα ποτάκια τους και στο Κολωνάκι. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και λέγεται ότι είναι και πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι μια κούκλα και πολύ φρέσκο πρόσωπο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Alpha TV.

Σε συνέχεια αυτού του ρεπορτάζ, η εκπομπή το Πρωινό του ANT1 έδειξε σήμερα τη φωτογραφία του νεαρού μοντέλου. Πρόκειται για μια όμορφη ξανθιά κοπέλα που την λένε Αλεξάνδρα και το πρόσωπό της αποκάλυψε ο Τάσος Μαστρογιάννης στο yourtipster.gr, όπως ανέφερε το πάνελ της Σκορδά.

Αλεξάνδρα

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος θα εμφανιστεί στα MadWalk 2019, τα οποία παρουσιάζει φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουμοντέλοΚωνσταντίνος Αργυρός