Lifestyle|01.04.2019 16:28

Κωστόπουλος - Γαστεράτου: Γιατί έφυγε η Άννα Μαρία Βέλλη από το Όλα Λάθος (vid)

Newsroom

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αρκετά την περασμένη εβδομάδα ήταν η λήξη της συνεργασίας του Πέτρου Κωστόπουλου και της εκπομπής «Όλα Λάθος» του Open TV με την παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη. Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3), η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή και διακωμώδησαν όσα ειπώθηκαν από τις πρωινές εκπομπές.

Σήμερα (1/4) ο Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open TV για την αποχώρηση της συμπαρουσιάστριάς του, Άννας Μαρίας Βέλλη, από την εκπομπή: «Το κορίτσι προφανώς είδε ότι η εκπομπή δεν της πήγαινε και πήρε μια απόφαση να μην το συνεχίσει, την έχω σαν κόρη μου». Αναφορικά με το ποιος παρουσιαστής τού λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ο Κωστόπουλος απάντησε ότι θα ήθελε να δει τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ για την Τζένη Μπαλατσινού που θα κάνει εκπομπή «απέναντί του» απάντησε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που η Τζένη επιστρέφει στην τηλεόραση». Δείτε τι είπε για τον Βαγγέλη Πέρρη και το αν βλέπει... τηλεόραση.  

Αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» σχολίασε την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου: «Υπήρξαν διάλογοι και αστειάκια, αλλά τσακωμός όχι. Έφυγε γιατί δεν θεωρούσε ότι της ταίριαζε το όλο κόνσεπτ αυτής της συγκεκριμένης εκπομπής. Το κορίτσι δεν αισθανόταν ότι μπορεί να δώσει αυτά που θέλει σε αυτή την εκπομπή. Κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του, είναι δίκαιο, γιατί να το κατακρίνουμε αυτό; Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

Μαντώ ΓαστεράτουΠέτρος ΚωστόπουλοςΆννα Μαρία ΒέλληΌλα λάθος