Lifestyle|10.02.2024 10:50

Κώστας Αποστολάκης: «Ειχα τεράστιο πάθος στο ποτό- Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν με την κόρη του, ενώ τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω του τον εθισμό που είχε στο αλκοόλ

«Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν με την κόρη μου. Αδιάφορος είναι η λέξη» είπε και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου».

Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια για τον γάμο του: «Ημουν δειλός και εγωιστής στο γάμο μου. Φυσικά και έχω ζητήσει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος. Δεν ένιωσα το κάλεσμα του Θεού».

Σε ερώτηση για τα πάθη που είχε στο παρελθόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος που το έχω αφήσει πίσω από το 2020». Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η συντροφικότητα, κάποια στιγμή θα μπορούσε. Δεν θέλω να κάνω πλάνα. Ολη μου η ζωή καταστράφηκε από τα πλάνα που έκανα. Πιστεύω ότι έχω αγαπηθεί, αλλά δεν έχω αγαπήσει όσο θα έπρεπε».

Κώστας Αποστολάκηςγάμοςηθοποιόςαλκοόλειδήσεις τώρα