Lifestyle|10.02.2024 17:48

Μαρίνα Ασλάνογλου: Χώρισε έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου - Η ανακοίνωση της ηθοποιού

Newsroom

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησε η εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Ψυχοκόρες» ανέφερε στην εκπομπή του MEGA: «Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας. 

Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Ο γάμος στη Σκιάθο

Το καλοκαίρι του 2016, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν στην Σκιάθο. Καλεσμένοι ήταν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς. Η τελετή έγινε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου και τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη που είναι φίλες της νύφης, αλλά και το δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή που είναι φίλος του γαμπρού.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό του οίκου Miltos Couture, το οποίο συνδύασε με παπούτσια που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη από τον οίκο Makris. Δύο χρόνια μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία.

«Μέσα σε εννέα μήνες έκανα τρεις εξωσωματικές»

Η ηθοποιός είχε δώσει στο παρελθόν μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People και είχε εξομολογηθεί όσα πέρασε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. «Μου έλεγε ο γυναικολόγος ότι τα όργανά μου είναι σαν κοπέλας 25 χρόνων, αλλά έχω αφιλόξενη μήτρα. Με δυο λόγια, δεν καθόταν το έμβρυο. Πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές, είχα ήδη μια αποβολή. Απέβαλα χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζω ότι είμαι έγκυος. Όλα έγιναν ξαφνικά: είχα αιμορραγία, πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είχα αποβολή. Υστερα από αυτό, αποφασίσαμε με τον άντρα μου να μπούμε στη διαδικασία της εξωσωματικής για να μη χάσουμε άλλον πολύτιμο χρόνο. Εκανα τρεις εξωσωματικές μέσα σε εννιά μήνες. Στην τρίτη, έμεινα έγκυος στον γιο μου» είπε, αρχικά.

«Για μένα, η πρώτη εξωσωματική είναι σχεδόν πάντα διερευνητική. Φυσικά, υπάρχουν γυναίκες που έχουν μείνει έγκυες με την πρώτη. Υπάρχουν όμως και άλλες στις οποίες δεν λειτουργούν σωστά οι ορμόνες, πρέπει ενδεχομένως να αυξηθούν οι δόσεις ή να σου χορηγήσουν άλλα φάρμακα. Όλα πηγαίνουν βάσει πρωτοκόλλου. Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως, αυτό που δεν αντέχεις, είναι η μέρα που σου παίρνουν αίμα και σε ενημερώνουν πως το μεσημέρι θα έχουν βγει τα αποτελέσματα για το αν είσαι έγκυος ή όχι. Προσωπικά, στην πρώτη εξωσωματική ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Και όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "κυρία Ασλάνογλου, δυστυχώς δεν είστε έγκυος" έριξα πολύ κλάμα. Εντωμεταξύ, το τηλεφώνημα με πέτυχε στον δρόμο, την ώρα που οδηγούσα. Σταμάτησα στην άκρη και αφού ηρέμησα, είπα στον εαυτό μου: "Δεν τελείωσε η ζωή, θα προσπαθήσεις ξανά". Ξαναπήρα δύναμη και δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια. Ωστόσο, απέτυχε και η δεύτερη εξωσωματική» πρόσθεσε.

Μαρίνα Ασλάνογλουδιαζύγιοηθοποιόςειδήσεις τώρα