Lifestyle|10.02.2024 18:40

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο μαγαζί του: «Ηταν μεγάλο το σοκ»

Newsroom

Το πρωί του Σαββάτου (10/2), ο επιχειρηματίας Γιώργος Παπακώστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ι Love Σου Κου» και μίλησε για τη διάρρηξη που έγινε στο εστιατόριό του στη Νέα Σμύρνη από ανήλικους.

Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου καταγράφονται οι δράστες της διάρρηξης, την ώρα που σπάνε την πόρτα του γραφείου του και εισβάλλουν μέσα. Μάλιστα, ανέφερε ο ίδιος στη λεζάντα του σχετικού βίντεο, αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη στο εν λόγω μαγαζί του, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα έναν χρόνο πριν.

«Είναι τόσο μεγάλο το σοκ του από ποιους έγινε και πώς έγινε, που δεν με ενδιαφέρει η ληστεία αυτή καθ’ αυτή. Είχαν μπει πέρσι στο μαγαζί μου, όχι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο αλλά από άλλη είσοδο. Είχαν κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο μαγαζί, γιατί δεν ήξεραν τα κατατόπια, είχαν κλέψει πολλά παραπάνω πράγματα που ευτυχώς δεν ήταν αξίας» περιέγραψε, αρχικά.

«Το χρηματοκιβώτιο δεν μπορούσαν να το πάρουν, γιατί το έχω βιδωμένο στο πάτωμα. Φέτος μπήκαν πολύ πιο γρήγορα, ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσαν μέσα στο μαγαζί. Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, του είπαν να μην αντιδράσει κι αυτοί έκαναν τη δουλειά τους, όπως την προηγούμενη φορά. Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο από το πάτωμα και έφυγαν. Η αστυνομία ήρθε εξωφρενικά γρήγορα αλλά δεν τους πρόλαβαν. Από τις κάμερες διαπιστώσαμε ότι είναι 100% ανήλικοι, υπάρχουν και κάποια άτομα στην ομάδα που δεν είναι ανήλικοι. Ξέρω ότι κάποιοι από αυτούς είναι ίδιοι με τους περσινούς.

Δεν θέλω να τιμωρηθούν τα παιδιά που μπήκαν στο μαγαζί μου και σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά. Θέλω με κάποιον τρόπο απλώς να σταματήσει αυτό, να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ευχαριστηθούν τη ζωή» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπακώστας. 

Νέα Σμύρνηεπιχειρηματίαςδιάρρηξηειδήσεις τώρα