Lifestyle|13.02.2024 12:13

Πορτοσάλτε για Βλάχο: «Μεροκαματάκι για το luben... Διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη»

Newsroom

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου, το οποίο περιείχε τον στίχο: «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη»

«Μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το luben υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα τα οποία δουλεύουν για το luben , ψωνίζουν από το luben . Υπάρχουν κόμματα, τα οποία απευθύνονται στο luben, απευθύνονται στον λαϊκισμό», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε την πιστόλα, καθάρισε, πάρε το όπλο, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν διάφορα μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε επίσης ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος συνέχισε: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, σε έναν χώρο που θα είναι η εξέδρα που μού σηκώνουν τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω».

«Είμαι ένας πολίτης που θέλω να πάω στη δικαιοσύνη και να βρω το δίκιο μου», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε: «Θέλω να πάω στη δικαιοσύνη και να ακούσω τι έχει να μού πει η δικαιοσύνη».

«Δεν πάω να τιμωρήσω κάποιον, θέλω να ακούσω τη δικαιοσύνη», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Γεωργιάδης: «Μια συγγνώμη θα έληγε το θέμα - Πιστεύω ότι μετάνιωσε»

Για την απόφασή του να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας αιτιολογώντας την κίνησή του ανέφερε πως: «Οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά ότι πρέπει να το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε να μας σκοτώσουν. Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

«Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο»

Αφού δέχθηκε τα πυρά, ο Πάνος Βλάχος, τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση στο instagram, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Άδωνις Γεωργιάδηςειδήσεις τώραΠάνος ΒλάχοςΆρης Πορτοσάλτε