Lifestyle|13.02.2024 19:11

Σπύρος Σταμούλης: Γυναίκα εισέβαλε στο καμαρίνι του, ενώ ήταν γυμνός - Η ανάρτηση στα social media

Newsroom

Με μία ανάρτηση στα social media, ο ηθοποιος Σπύρος Σταμούλης γνωστοποίησε περιστατικό που συνέβη στο θέατρο Χώρα, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Closer».

Όπως περιγράφει ο ίδιος, μία γυναίκα μπήκε στο καμαρίνι του, όσο ο ίδιος άλλαζε ρούχα. Βέβαια, η γυναίκα ζήτησε αργότερα συγγνώμη στον καλλιτέχνη, με προσωπικό μήνυμα που του έστειλε στο Instagram.

«Είμαι η κοπέλα_κυρία που μπούκαρε στα καμαρίνια και σας τσάκωσα γυμνό. Εγώ καμαρίνια διάβασα στην πόρτα χωρίς απαγορεύεται. Ημουν τόσο γεμάτη από συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να πω σε όλους συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, όμως, είχε πλάκα. Συγγνώμη και πάλι» εγραφε στο μήνυμά της.

Ο Σπύρος Σταμούλης σχολίασε κάνοντας σχετική ανάρτηση: «Δεν τραβάμε βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παράστασης. Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα».

Από το Εθνικό Θέατρο στις «Αγριες Μέλισσες»

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή που είχε στις «Αγριες Μέλισσες», έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ζευγάρι με την Αλίνα Βοϊτοβιτς και έχουν δύο πανέμορφους γάτους, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. 

 

Σπύρος Σταμούλης: «Δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Μιλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του, αλλά και για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Σταμούλης είχε αναφέρει στο «Super Κατερίνα». 

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου. Εμένα η σχέση μου μαζί του ήταν η τυπική σχέση μαθητή-δασκάλου. Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα αυτά που άκουσα. Δεν είχα κάποιο προσωπική θέμα μαζί του, ούτε είχα δει κάτι με τα μάτια μου. Σαν δάσκαλος στη δραματική σχολή του Εθνικού ήταν μια χαρά. Πιστεύω ότι σε κάθε εργασιακό χώρο τέτοιες συμπεριφορές, απλά πιστεύω ότι στο θέατρο έγιναν γνωστές, λόγω της δημοσιότητας των προσώπων. Ελπίζω ότι στο μέλλον, οι άνθρωποι που μπορεί να θέλουν να φερθούν κάπως, να το σκεφτούν και δεύτερη φορά».

Άγριες μέλισσεςηθοποιόςinstagramειδήσεις τώρα