Lifestyle|14.02.2024 15:53

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Αυτό είναι το όνομα του μωρού

Newsroom

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Το μωρό γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/2) και ζυγίζει 3.700 γραμμάρια. Σύμφωνα με την ίδια, θα πάρει τ' όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος, ενώ ο πρώτος της γιος, που είναι πλέον 3,5 ετών έχει πάρει τ' όνομα του πεθερού της, Βύρωνας.

 

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009, ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στη Θεσπρωτία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και κατόπιν ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην ταβέρνα που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Στικούδη θα είναι και φέτος το πρόσωπο που θα παρουσιάζει τα backstage του J2US. Ωστόσο, η γέννηση του δεύτερου παιδιού της, θα την κρατήσει μακριά από την πρεμιέρα. Ολο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η τραγουδίστρια παρέμενε ενεργή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και στις εμφανίσεις της.

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε μπροστά σε 80.000 κόσμο στο EuroPride 2023 στη Μάλτα όταν άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera). «Εχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Κριστίνα Αγκιλέρα» ήταν τα πρώτα της λόγια. 

«Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη»

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στο Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Ολο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου όταν είχε βρεθεί καλεσμένη.

Όσον αφορά στις δύο εγκυμοσύνες της, σημείωσε: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη την στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κτλ. Ελεγα: "Αχ, Παναγία μου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μετά από 12 ώρες"».

ειδήσεις τώραΚατερίνα Στικούδηεγκυμοσύνηπαιδίτραγουδίστρια