Lifestyle|15.02.2024 10:00

Γιώργος Λαμπάτος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Απαξίωσε την ύπαρξή μου, ήθελε να έχει αυτός όλη την επιτυχία»

Newsroom

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. 

«Ακούω από τότε που ξεκίνησα ότι έχω ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά δυστυχώς είμαι σε μια δουλειά που ο ένας τρώει τον άλλον. Δεν σε αφήνουν να πας μπροστά. Εφαγα αρκετές τρικλοποδιές με ρόλους που δεν πήρα. Μετά το "Χάι ροκ" ο Πέτρος Φιλιππίδης απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου.

Πήρε τηλέφωνο τότε όλους του σεναριογράφους, δεν θέλω να αναφέρω ονόματα τώρα και τους έδωσε εντολή να μη γράψουν για μένα κανένα νέο ρόλο. Ελεγε: "Δεν είναι αυτός πρωταγωνιστής" επειδή είδε τότε ότι είχε επιτυχία ο ρόλος μου στο "Χάι ροκ". Αργότερα έπαιζα στο θέατρο μαζί του και έρχεται ο Γιάννης Μπέζος να παρακολουθήσει την παράσταση και ακούω που του λέει του Φιλιππίδη στα παρασκήνια "καλός αυτός ε;" και απομακρύνθηκα από κοντά τους για λόγους ευγένειας.

Δεν ξέρω τι είπε στον Μπέζο ως απάντηση αλλά από τότε κι έπειτα δυσκολεύτηκα πολύ να βρω δουλειά ακόμη και στο θέατρο. Ο Πέτρος δεν μπόρεσε να το ανεχτεί ποτέ ότι κάναμε μεγαλύτερη επιτυχία. Ηταν ένας άνθρωπος που ήθελε να έχει αυτός όλη την επιτυχία, με αποτέλεσμα να έχω ένα "κυνήγι" από τον ίδιο να μη με ξαναπάρει σε άλλη δουλειά και νομίζω πως μου έκλεισε και πόρτες» δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος στη διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, κάνει ανάκληση της απόφασης

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Μάρκος Σεφερλής επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Οπως είπε ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, ο Μάρκος Σεφερλής μέσω του δικηγόρου του θα κάνει ανάκληση της δικαστικής απόφασης για κατάσχεση χρημάτων.

«Έψαχνα να βρω έναν δικηγόρο και χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μου, το σήκωσα και ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Του είπα ότι σας ζητώ συγγνώμη και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Μου είπε ότι να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα γίνει τελικά η ανάκληση. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά γιατί όχι απλά με βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση, αλλά δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και να ξεκινήσουν τα όνειρά μου πάλι από την αρχή.

Έτσι, τον ευχαρίστησα αλλά μου είπε ότι μισό λεπτό έχω κάνει να σου προτείνω. Τα έχασα τελείως. Μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει κα να με πάρει στο θίασο σε έναν πολύ ωραίο ρόλο. Πετάω στα σύννεφα» είπε, αρχικά, ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και δεν το περίμενα πραγματικά. Περίμενα το πολύ να γίνει η ανάκληση. Έμεινα άναυδος για λίγο. Ούτε το περίμενα να γίνει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ολοκληρώνεται η επανένταξή μου, μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία και με τη δουλειά και με τα θέματα υγείας μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι αυτή η δουλειά θα είναι έναν άνοιγμα ψυχών με αρχή και πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή» σημείωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

ηθοποιόςειδήσεις τώραΠέτρος ΦιλιππίδηςΓιώργος Λαμπάτος