Lifestyle|19.02.2024 11:56

Πατέρας ξανά ο Joaquin Phoenix: Έγκυος για δεύτερη φορά η ηθοποιός Rooney Mara

Newsroom

Ο χολιγουντιανός σταρ Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας, καθώς η σύντροφός του και διάσημη η διάσημη ηθοποιός Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. 

Η 38χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα την περασμένη Παρασκευή στο 74 Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Berlinale στο Βερολίνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six. Το ζευγάρι απέκτησε το 2020 έναν γιο, τον River.

Το όνομα του γιού τους τιμά τον μεγαλύτερο αδελφό του Φίνιξ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 23 ετών, στις 31 Οκτωβρίου 1993, από υπερβολική δόση. H είδηση για το μωρό της Μάρα και του Φίνιξ αποκαλύφθηκε από τον Βίκτορ Κοσάκοφσκι, ένα Ρώσο σκηνοθέτη που είχε προηγουμένως συνεργαστεί με τον Φίνιξ στο ντοκιμαντέρ Gunda, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. «Απέκτησε μόλις ένα μωρό», είχε πει ο Κοσάκοφσκι τον Σεπτέμβριο του 2020. «Έναν όμορφο γιο με το όνομα River».

 

«Είναι σαν ένα δημιουργικό νοικοκυριό»

Ούτε η Μάρα ούτε ο Φίνιξ δήλωσαν δημόσια την εγκυμοσύνη όταν το ζευγάρι έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί προηγουμένως εκείνη τη χρονιά, στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2020 και στα Όσκαρ ένα μήνα αργότερα.

Χρόνια αργότερα, ενώ συμμετείχε στο podcast LaunchLeft, η Μάρα μίλησε ανοιχτά για το να μεγαλώνει τον γιο της με τον Φίνιξ. «Είναι σαν ένα δημιουργικό νοικοκυριό, συζητάμε συνεχώς για δημιουργικά θέματα,» είπε. «Δεν φαίνεται σαν ένα σπίτι με δύο ηθοποιούς επειδή δεν εργαζόμουν τα πρώτα τρία και πλέον χρόνια που ήμασταν μαζί. Βασικά, από τότε που είμαστε μαζί, εργάστηκα μόνο μία ή δύο φορές και η μία ήταν πραγματικά για μικρό χρονικό διάστημα».

Ρούνεϊ Μάραέγκυοςειδήσεις τώραΧοακίν Φίνιξ