Lifestyle|19.02.2024 15:28
J2US: Ο επικός διάλογος Ψινάκη - Μπόγρη και η σπόντα για την Έλλη Κοκκίνου
NewsroomΣτα παρασκήνια του J2US ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιώργος Μπόγρης μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες και μάλιστα είχαν έναν επικό διάλογο on camera, με στίχους από ένα γνωστό τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου, με την οποία ο μπασκετμπολίστηας διατηρούσε για χρόνια σχέση στο παρελθόν.
«Κοίτα πόσο ψηλός είναι» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, με τον Γιώργο Μπόγρη να απαντά «ήρθαμε από το εξωτικό γηροκομείο καρφί, για να στηρίξουμε τη Μόνικα (Στέλιος Δρουμαλιάς), που είναι κομμάτι του γηροκομείου, φωνητικά ήταν πολύ καλή η Μόνικα! Έχουμε και μια εμπειρία από μικρόφωνα».
«Μωρό μου sorry!» είπε από τη μεριά του ο Ηλίας Ψινάκης, με τον Γιώργο Μπόγρη να απαντά: «Μα είχες βρει το καλύτερο αγόρι!».
Διαβάστε ακόμη
- Εφιάλτης για 38χρονη στη Βρετανία: Πήγε να φτιάξει φτηνά τα δόντια της στην Τουρκία και τα... έχασε όλα
- Σάλος με αναισθησιολόγο που εμφανίζεται σε βίντεο να ζητά «φακελάκι» - Τον απομάκρυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Λύθηκε μυστήριο 39 ετών στη Βιρτζίνια: Ποιος είναι ο Τσαρλς Μπέρι που συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία 22χρονης
- Έρχεται «λουκέτο» 20 ημερών στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τα έργα αποκατάστασης μετά τον Daniel