Lifestyle|02.04.2019 09:58

Τα ζώδια της Τρίτης (2/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ξεκινά µια εσωστρεφής ήµερα που θα σε κρατήσει µακριά, έστω και προσωρινά, από αγαπηµένους σου ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να απασχολείς το µυαλό σου µε σενάρια, τα οποία όµως δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα και µπορούν να σε κουράσουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπηµένους σου φίλους, γι’ αυτό µη διστάσεις να τους πάρεις τηλέφωνο. Η Σελήνη στους Ιχθύς θα βρει τρόπους για να σου δείξει πως όσες επαγγελµατικές υποχρεώσεις κι αν έχεις αξίζει να βρεθείς µε την παρέα σου και να χαλαρώσεις.

Δίδυµοι

Σήµερα τα επαγγελµατικά σου θα σε απασχολήσουν κατεξοχήν, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς σηµαίνει πως θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά. Ξεκινά µια καλή ηµέρα για να επιδιώξεις να βρεθείς µε ανθρώπους που σχετίζονται µε κάποιον τρόπο µε το επαγγελµατικό σου µέλλον και να συζητήσεις τις ιδέες σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν ρόλο στη διάθεσή σου και πιθανόν να είναι αυτοί που θα σε παρακινήσουν και για µια έξοδο ή ακόµα και µια εκδροµή. Σήµερα επίσης θα πρέπει να θυµάσαι πως ευνοούνται εκπαιδευτικά ζητήµατα και ό,τι σχετίζεται µε το εξωτερικό.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανό να προκύψουν ζητήµατα από το παρελθόν που σχετίζονται µε οικονοµικά τρίτων. Σήµερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή κατά τη διαχείρισή τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις µε βάση συναισθηµατικούς λόγους και όχι µε βάση τη λογική.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, πιθανόν περισσότερο από κάθε άλλο. Επεδίωξε ένα ραντεβού µε συνεργάτες σου προκειµένου να συζητήσετε τις εξελίξεις που τρέχουν ή να συναντηθείς µε τον/τη σύντροφό σου προκειµένου να του/της αφιερώσεις χρόνο.

Ζυγός

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε υποχρεώσεις της καθηµερινότητας καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτές. Θα είσαι πολύ συγκεντρωµένος/η σε ό,τι κάνεις και αυτό είναι το καλύτερο προκειµένου να φέρεις εις πέρας από µικρές δουλειές ρουτίνας έως και απαιτητικά εργασιακά projects.

Σκορπιός

Καλή ηµέρα για να επικεντρωθείς σε πράγµατα που σε ευχαριστούν, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ βοηθητική. Σήµερα οτιδήποτε κι αν κάνεις το µυστικό είναι να το κάνεις µε την καρδιά σου, καθώς είναι σίγουρο πως µε αυτό τον τρόπο θα περάσεις καλά.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως θα υπάρχει µία γενικευµένη εσωστρέφεια η οποία θα επηρεάσει ακόµα και τη συναναστροφή σου µε τους δικούς σου ανθρώπους. Σήµερα θα έχεις την τάση για παράπονα, και αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις ένα περίεργο κλίµα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αιγόκερως

Καλή ηµέρα για να κάνεις δηµόσιες σχέσεις, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι πολύ καλός/ή σε αυτές και είναι κρίµα να το αφήσεις ανεκµετάλλευτο. Οσο περισσότερες επαφές επιδιώξεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι, ιδιαίτερα αν βλέπεις την επιρροή που έχεις σε εκείνους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να τακτοποιήσεις οικονοµικά ζητήµατα ή να τα διευθετήσεις µε τρόπο που θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισµένος/η. Σήµερα δεν αποκλείεται να σου γίνει µια πρόταση η οποία θα επηρεάζει µε κάποιον τρόπο το ταµείο σου και αξίζει να τη σκεφτείς προσεκτικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως ξεκινά µια µέρα κατά την οποία µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εκµεταλλεύσου τις συγκυρίες για να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελµατικό επίπεδο.

ωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψειςζώδια