Lifestyle|21.02.2024 10:43

Απόστολος Γκλέτσος: «Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα» - «Η μαγεία του σεξ χάνεται στο πρώτο καζανάκι»

Newsroom

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Τρίτης 20/2 και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στη σχέση με την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου ενώ αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγό τους, έκανε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη τους.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν είμαι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είμαι ισχυρογνώμων σε κάποια θέματα. Έχω πει και βλακείες, δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Υπάρχουν πράγματα που έχω πει και έχω μετανιώσει, σε κακές τηλεοπτικές δουλειές έχω συμμετάσχει και ρόλους δεν έχω καταφέρει», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος κάνοντας την αυτοκριτική του, σημειώνοντας πως «δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ έξυπνος, έχω καταφέρει κάποια πράγματα».

«Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα»

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος κλήθηκε να απαντήσει με “ναι ή όχι” σε μία σειρά ερωτήσεων, μεταξύ αυτών και το αν οι φιλίες χαλάνε για τα κόμματα, κάτι με το οποίο διαφωνούσε πριν χρόνια η Βάσια Τριφύλλη σε έναν τηλεοπτικό τους καυγά, που έχει αφήσει ιστορία.

«Χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ή δεν γίνονται ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να είμαι φίλος με έναν ακροδεξιό, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως το περιστατικό με τη Βάσια Τριφύλλη ήταν αστείο.

Σε άλλο σημείο, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στη μαγεία του σεξ η οποία σύμφωνα με τον ίδιο «χάνεται με το πρώτο καζανάκι». Όπως εξήγησε, γι’ αυτό τον λόγο είναι της κατά της συγκατοίκησης. «Ο καθένας στο σπιτάκι του» τόνισε.

«Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες» 

Στη σχετική ενότητα της εκπομπής, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τις φορές που έχει κλάψει και τι μπορεί να αποτελέσει αφορμή για αυτό.

«Αφού κι εγώ κλαίω, είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορούν να με κάνουν να κλάψω. Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε για το αν θα έκανε μπότοξ: «Φοβάμαι τόσο πολύ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους. Ρε μαλ… φαίνεται πάρα πολύ. Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές. Αφού φαίνεται ρε μαλ…, που θα πάω να βγω έτσι;», σημείωσε.

«Δεν μπορώ να συζητήσω με την κόρη μου ,αισθάνομαι αγράμματος»

Μιλώντας για την κόρη του, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας».

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί κριτική από την κόρη του για την πολιτική, λέγοντας: «Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».

Απόστολος Γκλέτσοςειδήσεις τώραηθοποιός