Lifestyle|06.11.2018 16:56

Τζολί-Πιτ: Ξανά στο δικαστήριο - Για τα παιδιά και τα λεφτά

Newsroom

Σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το TMZ αναφέρει ότι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα παίξουν την επόμενη σκηνή του «Πόλεμου των Ρόουζ» στις δικαστικές αίθουσες του Λος Άντζελες, την 4η Δεκεμβρίου 2018

Το website αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν κληθεί στο δικαστήριο και θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με εισαγγελείς και δικηγόρους. Εκείνη την ημέρα οι πρώην σύζυγοι, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr. & Mrs. Smith (2005) - ενώ ο Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον - ελπίζουν ότι θα μπει ένα τέλος στο δικαστικό αγώνα για το διαζύγιό τους. 

Η αμερικανική Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, αλλά και για την τεράστια περιουσία που έχουν αποκτήσει ως παντρεμένο ζευγάρι. Ωστόσο, οι συνομιλίες των δύο stars του Χόλιγουντ φαίνεται ότι έχουν πέσει σε αδιέξοδο και το ζευγάρι θα ζητήσει από έναν δικαστή να αποφανθεί, τόσο για τα παιδιά όσο και την περιουσία.

Στα τέλη του φετινού καλοκαιριού, όπως αναφέρει το TMZ, έφτασαν σε προσωρινή συμφωνία επιμέλειας των παιδιών.

Η Τζολί, που αιτήθηκε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, έκανε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016. Η ρήξη στο ζευγάρι επήλθε τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν ο Μπραντ μάλωσε άγρια τον υιοθετημένο τους γιο Μάντοξ μέσα το ιδιωτικό τους αεροσκάφος, που κατευθυνόταν από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Τον Ιούλιο του 2017, η Αντζελίνα Τζολί μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο σε συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair. Εκεί αποκάλυψε ότι «τα πράγματα πήγαν άσχημα» μεταξύ των δύο, προσθέτοντας ότι «ήταν το χειρότερο διάστημα, αφού όλα ήταν στον αέρα».

Η Τζολί αποκάλυψε ότι από το στρες εκείνης της περιόδου, εκτός από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ». Μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της Τζολί είχε «κρεμάσει».

Αντζελίνα ΤζολίΧόλιγουντΜπραντ Πιτ