Lifestyle|25.02.2024 09:44

Ελενα Τσαγκρινού: Περιμένει μωρό με τον Dj Stephan - Το βίντεο με το υπερηχογράφημα

Newsroom

Η Ελενα Τσαγκρινού περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. 

«Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση, γιατί ακριβώς πριν από λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Ομως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε…

Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες. Ερχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα "αποβολή" και για λίγο απογοητευτήκαμε. Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας» έγραψε η τραγουδίστρια στο βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού της.

 

Η πρόταση γάμου

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια. Τον περασμένο Ιούλιο, η Ελενα Τσαγκρινού δέχτηκε πρόταση γάμου και μάλιστα μέσα σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας, όταν ο DJ Stephan γονάτισε και της ζήτησε να παντρευτούν.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου. Πες το δυνατά να το ακούσουν» είπε ο DJ Stephan, με την τραγουδίστρια να σκύβει για να τον αγκαλιάσει δίνοντάς του ένα φιλί. «Εννοείται θέλω να γίνω η γυναίκα σου» απάντησε η ίδια.

«Δεν έχω ξεκινήσει να ψάχνω ακόμα για νυφικό. Το δαχτυλίδι δεν το φοράω γιατί έχει σταλεί για επισκευή. Δεν ξέρω ποιος με μάτιασε και μου έφυγε ένα στρας. Η πρόταση γάμου έγινε σ' ένα κλαμπ με πάνω από 2000 άτομα, πολύ προσωπική στιγμή αλλά την κάναμε σαν να είμαστε μια παρέα» είχε σχολιάσει η Ελενα Τσαγκρινού σε πρόσφατες δηλώσεις της.

μωρόΈλενα Τσαγκρινούέγκυοςγάμοςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα