Lifestyle|02.04.2019 17:44

Τα live acts που ξεχώρισαν στα Madwalk 2019 (pics)

Newsroom

Το Madwalk, ο θεσμός που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, πραγματοποιήθηκε τη βράδυ της Δευτέρας (1/4) με μεγάλη επιτυχία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου και παρουσιάζοντας εκπληκτικά shows.

Για άλλη μια χρονιά, συμμετείχαν κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας, αλλά και πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής, σε ένα «πάντρεμα» γεμάτο πλούσιο θέαμα και ομορφιά.

Στον κόσμο του «La Casa De Papel» έβαλε το κοινό του Madwalk η Σεσίλια Κρουλ, ερμηνεύοντας με την αισθαντική χροιά της το τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς, «My life is going on», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα ήρθε στη χώρα μας ειδικά για το event και έκανε μία «μαγική» εμφάνιση στο catwalk του Atelier Loukia, παρουσιάζοντας το επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack, που για έβδομη εβδομάδα παραμένει στην κορυφή του διεθνούς Airplay Chart των ελληνικών ραδιοφώνων και βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του Shazam chart.

Λίγο πριν το κόκκινο χαλί και το catwalk, η Σεσίλια Κρουλ, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει νέα τραγούδια, βρέθηκε στα γραφεία της Panik Records και παραχώρησε συνέντευξη στο ethnos.gr, στην οποία δεν έκρυψε το θαυμασμό της για την Ελλάδα, αλλά και τη χαρά της που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει το «My life is going on»

Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση χάρισε στο κοινό η Ελένη Φουρέιρα, ανεβαίνοντας στην πασαρέλα του φετινού Madwalk σε ένα φιλανθρωπικό special act. Με το ιδιαίτερο look της και τη μοναδική «εκρηκτική» της performance, η «βασίλισσα» της pop σκηνής ξεσήκωσε το κοινό με μία νέα version του «Gypsy woman», του mega hit των ‘90s που ερμήνευσε η Crystal Waters. Παράλληλα, έδειξε ότι «το ‘χει» και με την πασαρέλα, περπατώντας στο catwalk με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Στο μεταξύ, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της ανά την Ευρώπη και τις προσεχείς ημέρες θα βρεθεί, για πρώτη φορά, στο Παρίσι. Επίσης, την ερχόμενη Παρασκευή (5/4), κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records, η διεθνής συνεργασία της με τον Snoop Dogg και τον Kaan, το «Sirens», μία ξεσηκωτική επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams» των Eurythmics.

Τον rock «τόνο» του φετινού Madwalk έδωσαν οι «The other side», οι Αναστάσιος Ράμμος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Αποστόλης Τότσικας και Ίαν Στρατής, με ένα ανατρεπτικό act στο catwalk των Deux Hommes. Με look – έκπληξη και γεμάτοι ξεσηκωτικά vibes, οι «The other side» παρουσίασαν στην πασαρέλα την rock version του «Fuego», που κυκλοφορεί από την Panik Records και προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το δυναμικό και ανατρεπτικό cover του «Fuego» είναι ένα project του Αποστόλη Τότσικα και του Γιάννη Χατζηγεωργίου, στο οποίο συμβάλλουν ο πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος και ο Ίαν Στρατής, με την performance τους να παρασύρει το Madwalk. 

Ωστόσο, το πιο ιδιαίτερο ντουέτο του φετινού Madwalk έκανε η Έλενα Τσαγκρινού, που εμφανίστηκε μαζί με τον Δάκη στο catwalk της Parthenis. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κλέψεις τις εντυπώσεις από τα πρώτα της solo βήματα και αυτή την περίοδο κάνει live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, τόσο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και solo, ερμήνευσε μαζί με τον μοναδικό Δάκη μία νέα και «φρέσκια» διασκευή της επιτυχίας «Τσάι Με Λεμόνι».

Δείχνοντας για ακόμα μία φορά την fashionable πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού, που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Panik Records ένα project – έκπληξη μαζί με τον Δάκη, μαγνήτισε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αλλά και την performance της στην πασαρέλα. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ένα chic look, έπαιξε πιάνο και ερμήνευσε το «Τι να το κάνω». Η δυναμική ερωτική μπαλάντα, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, είναι για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα στο νούμερο ένα του ελληνικού Airplay Chart και έξι διαδοχικές εβδομάδες στο νούμερο ένα της μικτής κατάταξης. Παράλληλα, το music video, μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη και στην Αθήνα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Δημολίτσα, έγινε νούμερο ένα στις τάσεις του YouTube και, μαζί με το lyric video, έχουν ξεπεράσει τα δώδεκα εκατομμύρια views.

Στο φινάλε του λαμπερού event, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του μετέτρεψε την πασαρέλα σε ένα τεράστιο πάρτι, με όλα τα μοντέλα που πήραν μέρος στο catwalk να περπατούν και να χορεύουν στο ρυθμό του «Μαζί σου». Το ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, γέμισε τον χώρο με τα θετικά του vibes και, σίγουρα, θα είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. 

Madwalk