Lifestyle|27.02.2024 15:27

Τραϊάνα Ανανία: «Δε θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη»

Newsroom

Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και υπερασπίστηκε τον Γιώργο Κιμούλη σχετικά με τις καταγγελίες που έχει δεχτεί, η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε την Τραϊάνα Ανανία που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του. 

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν φτάνει μόνο ένας άνθρωπος να στηρίζει κάποιον, αλλά και ότι η ίδια δεν επιθυμεί καν να θυμάται τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο ένας άνθρωπος που μπορεί να υποστηρίζει κάποιον, δε φτάνει, καλώς ή κακώς. Κι εμένα μπορεί να με υποστηρίζει η μαμά μου και όλοι η Ελλάδα να με βρίζει. Δε θέλω καν να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Δε με αφορά καθόλου» δήλωσε η ίδια.

Ηθοποιός, χορεύτρια, με μουσικές γνώσεις, αλλά προσφάτως και με σπουδές ψυχολογίας η Τραϊάνα Ανανία δεν είναι σίγουρα μια συνηθισμένη περίπτωση καλλιτέχνη. Δίνεται ολοκληρωτικά σε ότι καταπιάνεται και σίγουρα μια μέρα μαζί της δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Φέτος την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του Alpha «To προξενιό της Ιουλίας», ενώ έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Φόνοι στο Καμπαναριό».

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Φοίτησε στο «Ελληνογαλλικό Κολέγιο», ενώ ξεκίνησε και χορό σε μικρή ηλικία. Από μικρό παιδί φανταζόταν τον εαυτό της στα φωτα. Και το κατάφερε! Μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Κοινωνικής Πολιτικής και στη συνέχεια σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ιασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Εκτός από τις θεατρικές της σπουδές έκανε μαθήματα φωνητικής και χορού. Το ταλέντο της στον χορό είναι πασιφανές, άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει το viral τσιφτετέλι που χόρεψε πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου; Τηλεοπτικά έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από το ρόλο της Ιρις Σαράφη στην κωμική σειρά «Οι Συμμαθητές». Μια συνεργασία που θα της μείνει αξέχαστη είναι στην σειρα «Κρατάς Μυστικό;» του Alpha. Ακολούθησε η συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ενώ πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά του Alpha «O παράδεισος των κυριών».

Το θεατρικό της ντεμπούτο το έκανε στην παράσταση «Amadeus» στο Θέατρο Βρετάνια την περίοδο 2011-2012, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ακολούθησε η παράσταση «Οθέλλος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη και Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Το 2023 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Τσίου» που είναι η θεατρική μεταφορά της θρυλικής ελληνικής ταινίας του Μάκη Παπαδημητράτου. Την ίδια χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Γεια» του Φοίβου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα.

 

Ομορφη, σέξι, πολυτάλαντη και ατίθασο πνεύμα η Τραϊάνα Ανανία έχει ανέβει επίσης σε άρμα του Gay Pride της Θεσσαλονίκης για να τραγουδήσει το «Like a Prayer» της Madonna.

ηθοποιόςειδήσεις τώραΓιώργος ΚιμούληςΤραϊάνα Ανανία