Lifestyle|28.02.2024 20:00

Ηλίας Λογοθέτης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα - «Η φιλία μας τιμή για μένα, έγραψε»

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον φίλο του, Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 85 ετών

«Αντίο αγαπημένε μου σπουδαίε, Ηλία.. Πολυτάλαντε ηθοποιέ, πανέμορφε άνθρωπε, φιλόσοφε, φιλάνθρωπε, ποιητή, χιουμορίστα, γνήσιε δημοκράτη, αγωνιστή, οικογενειάρχη, σύντροφε... Δεν υπάρχουν λόγια για να σε περιγράψουν... Η φιλία μας τιμή για μένα και οι συνεργασίες μας από παλιά στο ραδιόφωνο, στην Επίδαυρο, στο θέατρο αξέχαστες... Καλό ταξίδι φίλτατε εκεί που πας και κουράγιο για τον Αλέξανδρο και τη Μαρία σου» έγραψε στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες από κοινές στιγμές τους. 

 

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Αλέξανδρος. Στην ανάρτησή του έγραψε «So long blue eyes», αποχαιρετώντας τον πατέρα του με τα σχόλια από κάτω να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του σπουδαίου ηθοποιού. Αντίστοιχα και η σύζυγός του, ηθοποιός, Μαρία Ζαχαρή, με αναρτήσεις στο Facebook, σε μαύρο, πένθιμο φόντο έγραψε: «Μετεβλήθη εντός μου και ο ρυθμός του κόσμου».

Σπύρος ΜπιμπίλαςηθοποιόςinstagramΗλίας Λογοθέτηςειδήσεις τώρα