Lifestyle|01.03.2024 11:01

Ερασμία Μάνου για τον χωρισμό της: «Ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά τι έχει συμβεί»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ερασμία Μάνου και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

«Τον Βασίλη τον συγκαταλέγω στις μεγάλες αγάπες. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Δεν μπορεί να μην άφησε τίποτα μια σχέση. Μιλάω για μένα. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του άλλου. Ο καθένας μπορεί να περνάει ένα ζόρι, μια πληγή, να μην μπορεί να το διαχειριστεί, να το σκέφτεται διαφορετικά, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Εγώ κρατάω τα καλά, δε μπορώ να τα σβήσω και να πω ότι δεν έγινε τίποτα ποτέ. Δε μετανιώνω σε καμία περίπτωση.

Σ' έναν χωρισμό, γνωρίζουν οι δυο γιατί χωρίσανε. Το να λες ότι δε γνωρίζουν και οι δυο είναι πρόβλημα, σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα αντιληπτικότητας υπάρχει. Εχουμε φταίξει και οι δυο σε αυτή την ιστορία. Είναι ένα σήριαλ το οποίο έχει ξεκινήσει καθημερινά. Δεν με πειράζει, αφού υπάρχει βήμα και αισθάνεται ότι κάτι θέλει να πει, καλά κάνει.

Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για να μιλήσω. Δεν είναι η σχέση να κοινοποιείται και ο καθένας να βγαίνει και να έχει μια άποψη για τον χωρισμό. Στη χαρά, δεν σε πολυενδιαφέρει. Εδώ είναι μια δύσκολη στιγμή, πιστεύω και για εκείνον, και για εμένα. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Δεν έφυγε κανένας ούτε μέσα σε μια νύχτα, ούτε τίποτα απ' όλα αυτά. Αν με ρωτάς αυτή τη στιγμή για επανασύνδεση θα σου έλεγα με το χέρι στη καρδιά, όχι. Είναι μια κατάσταση που έχει τελειώσει, έχει λήξει, έχω πονέσει» είπε η Ερασμία Μάνου.

Σοφία Βόσσου: «Στηρίζω τις αποφάσεις της κόρης μου»

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και η Σοφία Βόσσου, τονίζοντας ότι «στηρίζω τις αποφάσεις της κόρης μου και δεν παρεμβαίνω στη ζωή της». 

Βασίλης ΔημάκηςδιαζύγιοΣοφία Βόσσουειδήσεις τώραχωρισμός