Lifestyle|05.03.2024 15:54

Κέιτ Μίντλετον: Στις 8 Ιουνίου η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την επέμβαση

Newsroom

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πρόκειται να παραστεί στο Trooping the Colour σε τρεις μήνες, στο πλαίσιο της επιστροφής της στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα είναι παρούσα στην παρέλαση το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10.30 π.μ. στο Horse Guards Parade στο Westminster.

Ενώ πρόκειται για το πρώτο επίσημο καθήκον της Κέιτ που ανακοινώνεται μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την παρουσία της στην τελική πρόβα.

Μια  πηγή δήλωσε στη MailOnline ότι η παρουσία του Ουίλιαμ ή της Κέιτ σε εκδηλώσεις ανακοινώνεται από το Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο «δεν ρωτήθηκε» για την ενημέρωση αυτή του Υπουργείου Άμυνας. Περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες από το Household Division και το Βασιλικό Βασιλικό Ιππικό Πυροβολικό The King's Troop θα λάβουν μέρος, συμπεριλαμβανομένων 400 μουσικών από τις Massed Bands.

Θα παρελάσουν στο Horse Guards για τη δεύτερη από τις δύο επίσημες επιθεωρήσεις, ενώ θα υπάρχουν επίσης 250 στρατιώτες από την Foot Guards που θα παρατάξουν τη διαδρομή κατά μήκος του The Mall.

Υπάρχουν δύο ακόμη παρελάσεις του Trooping the Colour που διαφημίζονται από το Υπουργείο Άμυνας - η μία επιθεωρείται από τον υποστράτηγο James Bowder την 1η Ιουνίου και η άλλη από τον βασιλιά Κάρολο Γ' στις 15 Ιουνίου. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει την παρουσία του μονάρχη.

Ο βασιλιάς Καρολος έφτασε στη βασιλική κατοικία Clarence House 

Επίσης, σήμερα το πρωί, ο βασιλιάς φωτογραφήθηκε με τον καγκελάριο Τζέρεμι Χαντ ενόψει του αυριανού προϋπολογισμού σε συνάντηση στην ιδιωτική αίθουσα ακροάσεων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Και οι αξιωματούχοι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν σήμερα ότι η βασίλισσα Καμίλα θα ηγηθεί της βασιλικής οικογένειας στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ την επόμενη Δευτέρα. Επίσης σήμερα ο βασιλιάς Καρολος έφτασε στη βασιλική κατοικία Clarence House για να συνεχίσει την θεραπεία του για τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετονχειρουργική επέμβασηειδήσεις τώρα