Lifestyle|05.03.2024 16:19

Καίτη Γκρέυ: Τα νέα για την υγεία της - Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη

Newsroom

Μία αρκετά δύσκολη περίοδος περνάει η Καίτη Γκρέυ και εύχομαστε όλοι να βγει νικήτρια. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», Οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα πάνε όλα καλά, ενώ της έχει χορηγηθεί και αντιβίωση. Ακόμη δεν γνωρίζουν πότε θα βγει από την ΜΕΘ για να πάει σε κανονικό δωμάτιο, ενώ όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης την επισκέπτεται συνεχώς.

Η Κλέλια Ρένεση μεταμορφώνεται σε Καίτη Γκρέυ

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται κινηματογραφική ταινία και τον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη θα υποδυθεί σε νεαρή ηλικία ο Χρήστος Μάστορας. Πρόκειται για μία παραγωγή που θα αποτελείται από δύο μέρη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ίδιας εκπομπής, Θάνος Βάγιος, η Κλέλια Ρένεση πρόκειται να μεταμορφωθεί σε Καίτη Γκρέυ για τις ανάγκες της ταινίας. Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις, ενώ ο δημοσιογράφος τόνισε ότι μέχρι τα τέλη του Μαρτίου αναμένεται να υπογραφούν οι συμφωνίες και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ως τώρα, τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο θα υπογράψει η Κατερίνα Μπέη, όπου βρισκόταν πίσω από τα σενάρια των κινηματογραφικών επιτυχιών των τελευταίων ετών, «Ευτυχία» και «Η Φόνισσα». Η ταινία θα ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια, θα περνά στα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα και έπειτα θα αποτυπώνει τον θρίαμβό του στη δεκαετία του ’70.

«Ηταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε. Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Αγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ηταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε» είχε αναφέρει παλιότερα η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη στο «Πρωινό».

ειδήσεις τώραΚλέλια ΡένεσηΚαίτη ΓκρέυνοσοκομείοΜΕΘΣτέλιος Καζαντζίδης