Lifestyle|03.04.2019 10:05

Τα ζώδια της Τετάρτης (3/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως ονειροπολείς παρά ασχολείσαι µε καθηµερινά ζητήµατα. Εχεις πλάνο για θέµατα που σε απασχολούν, όµως δεν περνάς στην πράξη. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε ένα νέο επαγγελµατικό σχέδιο.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει καλή ηµέρα για οµαδικές εργασίες και ενασχόληση µε τα κοινά, από γραφειοκρατικές διαδικασίες οµάδας όπου είσαι µέλος µέχρι ζήτηµα φίλου. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως µε δοµηµένη σκέψη και επιχειρήµατα δίνεις καλές συµβουλές στον εαυτό σου και στους γύρω σου.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως τα επαγγελµατικά κρατούν αµείωτο το ενδιαφέρον σου. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως µόνο µέσα από τη δουλειά καταφέρνεις να δείξεις τις επαγγελµατικές σου δυνατότητες. Απόφυγε τα πολλά λόγια και µίλησε µέσα από τις κινήσεις σου και τις επιτυχίες σου.

Καρκίνος

Καλή ηµέρα καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει τον τρόπο να ξεφύγεις από δυσάρεστες σκέψεις και ό,τι σε αγχώνει. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φέρνει τη στήριξη αγαπηµένου σου προσώπου ή συνεργάτη σε ό,τι σε απασχολεί. Αν έχεις εκκρεµότητα µε εκπαιδευτικά ζητήµατα, διευθέτησέ τη σήµερα.

Λέων

Ασχολήσου µε τα οικονοµικά, ιδιαίτερα αν σχετίζονται µε τον δηµόσιο τοµέα. Η Σελήνη στους Ιχθύς και το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να διευθετήσεις τέτοιες εκκρεµότητες. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει µόνο του, χρειάζεται να «τρέξεις», όµως σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Παρθένος

Η ηµέρα βοηθάει να ξεκαθαρίσεις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες βλέποντας ποιες χρειάζονται «αλλαγές» για να λειτουργήσουν καλύτερα. Η Σελήνη στους Ιχθύς βοηθά να καταλάβεις τα συναισθήµατα των άλλων. Ταυτόχρονα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενισχύει τη λογική σκέψη και τις σωστές αποφάσεις.

Ζυγός

Υπάρχει απαιτητικό πρόγραµµα µε καθηµερινές υποχρεώσεις, γι’ αυτό κάνε σωστή διευθέτηση χρόνου. Η Σελήνη στους Ιχθύς και το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως αξίζει να χρησιµοποιήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες και να µην αφήσεις χρόνο ανεκµετάλλευτο. Οι ηγετικές σου ικανότητες θα φανούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η ηµέρα ξεκινάει µε καλές προοπτικές. Η συµβολή των αγαπηµένων σου είναι σηµαντική, καθώς φίλοι και σύντροφος είναι πηγή έµπνευσης και χαράς. Το εξάγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως έρχεσαι κοντά µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό σε χαροποιεί.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς δείχνει πως οικογενειακά και γραφειοκρατικά ζητήµατα σχετικά µε το σπίτι είναι τα πρώτα που σε απασχολούν σήµερα. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως διευθετείς οτιδήποτε σχετίζεται µε τα παραπάνω, αρκεί να µην παρασυρθείς από συναισθηµατικές υπερχειλίσεις.

Αιγόκερως

Ασχολήσου µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και συνάντησε όσους σε ενδιαφέρουν πραγµατικά. Η Σελήνη στους Ιχθύς προτρέπει να δεις κόσµο, όµως το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου προτρέπει να ασχοληθείς µε τις υποχρεώσεις σου. Ξεµπέρδευε µε δουλειές και µετά δες τους αγαπηµένους σου.

Υδροχόος

Διευθέτησε µε κατάλληλο τρόπο τις οικονοµικές εκκρεµότητες. Η Σελήνη στους Ιχθύς και το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθούν να αποφύγεις τις σπατάλες και να φανείς συνετός/ή µε τα έξοδά σου. Κατάλληλη ηµέρα να συζητήσεις και να διαπραγµατευτείς µια οικονοµική συµφωνία προς όφελός σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθάει να διεκδικήσεις τα θέλω σου, όµως πρόσεχε τις παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς αυτά που θέλεις ίσως έρθουν σε αντιπαράθεση µε αυτά που πρέπει να κάνεις. Το εξάγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει ότι στενός φίλος βοηθάει πολύ µε τη γνώµη του.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις