Lifestyle|03.04.2019 14:22

Θανάσης Αλευράς: Η Μαλάμω και ο Αλέξης Γεωργούλης στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ (vid)

Newsroom

Το Αλ Τσαντίρι Νιούζ της Τρίτης 2/4 στο Open TV φιλοξένησε τον ταλαντούχο ηθοποιό Θανάση Αλευρά, ο οποίος μπήκε στο στούντιο του Λάκη Λαζόπουλου  ντυμένος «Μαλάμω» με την παραδοσιακή ενδυμασία που φοράει και στη θεατρική παράσταση «Το έπος της... Μαλάμως». Η Μαλάμω είναι μια γυναίκα που ποθούν όλοι οι άντρες, αλλά εκείνη έχει μόνο έναν στο μυαλό της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, αφού σχολίασε το «Μακεδονία ξακουστή» την 90χρονη με τα τερλίκια και τον Πολάκη, συνομίλησε με αυτήν τη «γυναίκα φωτιά» για διάφορα κοινωνικά ζητήματα και κάποια στιγμή έσπευσε να τη βοηθήσει μέσω ειδικού application για να βρει τον Λεωνίδα της. Δείτε στο βίντεο την ξεκαρδιστική εμφάνιση του Θανάση Αλευρά. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης με πανοπλία και δόρυ έκανε εμφάνιση - έκπληξη και η Μαλάμω βρήκε τον άντρα της ζωής της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να εκθειάσει το ταλέντο του ηθοποιού Θανάση Αλευρά και να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στην εκπομπή του Open TV. Σε συνέντευξή της στο ethnos.gr η σκηνοθέτις της παράστασης «Το έπος της... Μαλάμως» Ελένη Γκασούκα είχε πει: «Ο Θανάσης Αλευράς υποδύεται τη Μαλάμω. Μάλλον δεν την υποδύεται. Είναι η Μαλάμω. Ο Θανάσης ότι και να παίζει το κάνει δικό του. Βουτάει σιγά σιγά και με απίστευτη δουλειά στη ψυχή του ρόλου, γίνεται ο χαρακτήρας. Είναι ένα πηγαίο ταλέντο που σε κάνει, θες δεν θες, να παραδοθείς στην αλήθεια του. Μέσα στα χρόνια που περάσανε ο Θανάσης έγινε αδερφός μου».

Το έπος… της ΜαλάμωςΘανάσης ΑλευράςOpen TVΑλ Τσαντίρι Νιουζ